2024 March 28 - پنج شنبه 09 فروردين 1403
«مولوی محمد عثمان»: هرکس غیر الله را غیب دان بداند مشرک است!!
کد مطلب: ١٣٨٤٦ تاریخ انتشار: ٠٩ بهمن ١٣٩٩ - ١٧:٣٦ تعداد بازدید: 3706
حبل المتین » وهابیت
«مولوی محمد عثمان»: هرکس غیر الله را غیب دان بداند مشرک است!!

حبل المتین 99/11/09

لینک دانلود ویدئو

بسم الله الرحمن الرحيم

تاریخ: 99/11/09


موضوع: «مولوی محمد عثمان»: هرکس غیر الله را غیب دان بداند مشرک است!!

برنامه حبل المتین

فهرست مطالب این برنامه:

پیام‌ و هدف اصلی مجالس فاطمیه در این است!

«مولوی محمد عثمان» و مشرک دانستن قطعی تمامی شیعیان!

آیا هرکسی غیر الله را غیب دان بداند مشرک است!؟

1- اخبار غیبی حضرت عیسی به تصریح قرآن کریم!

2- اخبار غیبی پیامبر اکرم به تصریح قرآن کریم!

3- علم غیب «حذیفة بن یمان» به تمام فتنه ها تا روز قیامت!

4- علم غیب « عمرو بن أخطب » به تمام آنچه در گذشته اتفاق خواهد افتاد!

5- اخبار غیبی خلیفه اول از جنسیت فرزند متولد نشده!

6- علم غیب خلیفه دوم در جریان فتح ایران!

7- اصحاب پایین تر از علی هم علم غیب می دانند!

8- اخبار غیبی «ابن تیمیه» از اسرار درون و حوادث آینده!

بطلان سخنان «مولوی محمد عثمان قلندر زهی»، فقط در پنج دقیقه!

تماس بینندگان برنامه

آیا مطلق استعانت و کمک خواستن از غیر خداوند شرک است!؟

آیا سینه زنی و عزاداری، خلاف شریعت اسلام است!؟

مجری:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین

عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت همه شما بینندگان عزیز و ارجمند «شبکه جهانی حضرت ولی عصر». الحمدلله بازهم پنجشنبه شب شد و برنامه «حبل المتین» دیگری را تقدیم دیدگان پرفروغ همه شما بینندگان عزیز و ارجمند خواهیم کرد.

امشب هم به روال برنامه «حبل المتین» این افتخار را داریم تا در محضر حضرت استاد آیت الله دکتر حسینی قزوینی باشیم. ان شاءالله امشب هم بتوانیم نهایت استفاده را از کلمات و بیانات ایشان ببریم. سلام علیکم و رحمة الله؛

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته؛ بنده هم خدمت همه بینندگان عزیز و گرامی و دوست داشتنی که در هرکجای این گیتی پهناور بیننده برنامه هستند یا تکرار و کلیپ‌های برنامه را می‌بینند، خالصانه‌ترین سلامم را همراه با آرزوی موفقیت بیش از پیش تقدیم می‌کنم.

خدا را به حق حضرت صدیقه طاهره سوگند می‌دهم فرج مولای ما حضرت ولی عصر را نزدیک نموده و همه ما و شما گرامیان را از یاران حضرت ولی عصر (ارواحنا فداه) قرار بدهد.

پیام‌ و هدف اصلی مجالس فاطمیه در این است!

ما به رسم عادت همیشگی خودمان برای اینکه خودمان و شبکه و دست اندرکاران و شما بینندگان و دین و دنیا و آخرت خود را بیمه حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) کنیم، سخنمان را با یادی از حضرت صدیقه طاهره آغاز می‌کنیم.

از طرفی ما ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا را پشت سر گذاشتیم و ولادت آن نازنین وجود و پاره وجود نبی گرامی اسلام را هم پیش رو داریم.

فتادم زیر ضرب تازیانه بارها از پا

ولی نگذاشتم کم گردد از مولا سر مویی

به خون دیده بنویسید بر دیوار این کوچه

که اینجا کشته راه ولایت گشته بانویی

مدینه ثبت کن این را که در امواج دشمن‌ها

حمایت کرد از دست خدا بشکسته بازویی

یکی از مهم‌ترین پیام فاطمیه در ایام شهادت و ولادت آن بزرگوار این است که ما بدانیم هدف اصلی از برگزاری این مراسمها چیست.

یکی از بزرگترین پیام‌ها دفاع از حریم ولایت است که حضرت صدیقه طاهره با تمام وجود و تمام قد از ولایت امیرالمؤمنین دفاع کرد و از هیچ کوششی دریغ نفرمود.

حضرت فاطمه زهرا در آخرین لحظه عمرشان هم وصیت کردند که او را شبانه دفن کنند و با این وصیت به دنیا اعلام کردند که امام زمان من جز علی بن أبی طالب کسی دیگر نیست.

این در تمام منابع شیعه و اهل سنت به تفصیل آمده است و ما هم در ایام فاطمیه مفصل در این زمینه صحبت کردیم.

من در خدمت حضرتعالی هستم. ان شاءالله خداوند به ما توفیق بدهد و حضرت صدیقه طاهره یاری کند تا آنچه رضای خدا و رضای حضرت ولی عصر هست، بر زبان ما جاری شود و در پایان کار امضای مولایمان را در خاتمه عرایض و پرونده‌مان داشته باشیم.

مجری:

ان شاءالله به برکت دعای حضرتعالی و همه بینندگان عزیز همینطور باشد که حضرتعالی فرمودید.

حضرت استاد! الحمدلله ما این افتخار را داریم و بینندگان هم شاهد هستند که در این برنامه به لطف حضور حضرت استاد این برکت نصیب ما می‌شود که قرار است موضوع بحث چیزی باشد که بیشتر محل ابتلا هست.

کم و بیش وقتی بیرون می‌رویم این را می‌شنویم و چه بسا در بسیاری مواقع جنجالی باشد، اما حضرت استاد حتماً با این کنکاشی که انجام می‌دهند به این نتیجه می‌رسند که ما باید این را مطرح کنیم. الحمدلله امشب هم شروع برنامه را اینگونه آغاز می‌کنیم.

حتماً همه شما عزیزان در فضای مجازی هستید و با رصد دیگر شبکه‌ها به این نتیجه رسیدید و دیدید که جدیداً کلیپ‌های متنوعی در ایام فاطمیه به مناسبتهای مختلف در تخریب چهره حضرت صدیقه کبری (سلام الله علیها) منتشر می‌شود.

از طرف دیگر در تمجید مخالفین حضرت فاطمه زهرا صحبت‌های بسیاری می‌شود و بعد از آن گام را فراتر گذاشتند وقتی که دیدند دیگر قابلیت این را ندارند که بخواهند با سخنان راستین مقابله کنند.

«مولوی محمد عثمان» و مشرک دانستن قطعی تمامی شیعیان!

مخالفین پا را فراتر گذاشتند و حرکتی انجام دادند و سعی کردند مشروعیت شیعه را به طور کلی زیر سؤال ببرند. مخالفین در ادامه سعی کردند تمامی شیعه را با ذکر تک تک خصوصیات و ممیزات شیعه ذکر کنند و تمام آنها را تکفیر کنند و مشرک بدانند.

اگر حضرت استاد اجازه بفرمایند، ما در ابتدا کلیپی را از «مولوی محمد عثمان» ببینیم که یکی از علمای بزرگ اهل سنت هست و بعد از آن پاسخ را از حضرت استاد بشنویم:

"در جایی از من سؤال کردند مشرکینی که شما در عصر حاضر می‌بینید، چه کسانی هستند؟! من گفتم: هر آن کسی که دارای عقایدی مانند مشرکین صدر اسلام باشد، مشرک است. بنده نام کسی را نگرفتم بلکه تنها آنها را مشرکین عصر حاضر خطاب می‌کنم. حال تعیین آنها با عقیده آن‌ها می‌شود.

هرکسی غیر الله را غیب دان می‌داند و غیر الله را نافع می‌داند و غیر الله را در حاجات غائبانه صدا می‌کند و هرکسی برای غیر الله نذر و نیاز می‌دهد و هرکسی به درگاه و آستان و بارگاه غیر الله به اعتکاف می‌نشیند و هرکسی به نام غیر الله قسم یاد می‌کند و هرکسی غیر الله را حاضر و ناظر و موجود می‌داند مشرک است!!!

همانطور که قرآن کریم مشرکین گذشته که این عقاید را داشتند را مشرک گفته است، کسانی که امروز این عقیده را دارند مشرک هستند. آن‌ها قسم به غیر الله یاد می‌کنند. این هست تفسیر مشرکین عصر حاضر!"

بسیار خوب، این کلیپ را همگی با هم دیدیم. قبل از اینکه جواب را مفصل از حضرت استاد بشنویم، باید بگوییم که این شخص یکی از علمای بزرگ اهل سنت در ایران است و «مولوی محمد عثمان» نامیده می‌شود و امام جمعه خاش هست.

یک زمانی این قضایا در محفل نماز جمعه صحبت می‌شود به طوری که جمعی هستند و قرار است حماسی و احساسی صحبت شود.

گاهی اوقات اینطور بیانات به خاطر این مطرح می‌شود که احساسات مردم بیشتر برانگیخته شود و بخواهیم مهملی بر آن پیدا کنیم، اما ایشان این مطالب را در یک محفل درسی بیان کردند.

همانطور که مشاهده کردید، این کلیپ یک کلیپ درسی بود و به عنوان یک درس بیان می‌شد.

قطعاً این مطالب به این خاطر مطرح شد که قابلیت استناد داشته باشد و شاگردانشان قطعاً باید بتوانند از این صحبت‌ها استفاده کنند، به همین خاطر این مطالب را عرضه می‌کنند.

بنابراین واقعاً جا دارد که ما بخواهیم این قضیه را موشکافانه بررسی کنیم. بررسی ما به این برمی گردد که بنشینیم و زانوی تلمذ بزنیم و ببینیم حضرت استاد چه بیاناتی می‌فرمایند تا ان شاءالله از محضرشان استفاده کنیم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیر ناصر و معین الحمدلله و الصلاة علی رسول الله و علی آله آل الله لاسیما علی مولانا بقیة الله و اللعن الدائم علی اعدائهم اعداء الله إلی یوم لقاء الله الحمدلله الذی هدانا لهذا و ما کنّا لنهتدی لولا أن هدانا الله

بنده واقعاً تأسف می‌خورم از اینکه این بزرگواران مطالب اینچنینی را در سر درس مطرح می‌کنند. نتیجه این مباحث جز تحویل دادن افرادی امثال داعش و «عبدالمالک ریگی» چیز دیگری نیست.

این بزرگوار در هفته گذشته در نماز جمعه سوم بهمن مطالب بسیار خوبی در جواب کلیپی که بنده داشتم، بیان کردند.

اولاً من از ادب ایشان تشکر می‌کنم، زیرا مؤدبانه صحبت کردند و توهین و جسارتی نبوده است. ایشان گفتند که فلانی به شیخین توهین کرده و گفته است که علی بن أبی طالب تا شش ماه با ابوبکر بیعت نکردند.

ما مطالب کتاب «صحیح بخاری» و «صحیح مسلم» را آوردیم و جز از کتب آنها چیزی نیاوردیم. اگر اهانتی هم صورت گرفته است باید از «بخاری» و «مسلم» گلایه کنند.

بنده دو مرتبه صحبت‌های یک ساعته ایشان در نماز جمعه هفته گذشته به تاریخ سوم بهمن را از ابتدا تا انتها گوش دادم. من در رابطه با فرمایشات ایشان عرایضی دارم که ان شاءالله در یک جلسه مستقل آنها را عرض خواهم کرد.

ایشان به کتب شیعه استناد می‌کند، در حالی که بنده خدا حتی اسم کتاب‌ها را هم نمی‌داند. این مسائل خیلی مهم نیست، زیرا ممکن است بسیاری از علمای ما هم نتوانند اسم کتب اهل سنت و مؤلفین آنها را بیان کنند.

ایشان در دقیقه 39:10 می‌فرماید: "مقام معظم رهبری اعلام کردند که توهین به مقدسات فریقین حرام است. علمای شیعه و علمای سنی نباید به مقدسات یکدیگر توهین کنند."

البته واژه «توهین» در اینجا نیامده است. بنده این واژه را اضافه کردم تا فرمایش ایشان تکمیل شود. ایشان در ادامه می‌فرماید: "مقدسات شیعه، مقدسات اهل سنت است. اهلبیت جزو مقدسات اهل سنت و جماعت هستند."

بنده از فرمایش بسیار زیبا، عالی و طلایی ایشان تشکر می‌کنم. ایشان در این کلیپ هفت دلیل برای شرک شیعه آورده است. ایشان ادعا می‌کند که من نام نمی‌برم، اما هرکسی این هفت ویژگی را داشته باشد مشرک است.

آیا هرکسی غیر الله را غیب دان بداند مشرک است!؟

کسی که غیر الله را غیب دان بداند، غیر الله را نافع و ضار بداند، هرکسی غیر الله را در حاجت غائبانه صدا کند مشرک است.

ایشان هفت مورد آورده است و هدفشان هم تطبیق این ویژگی‌ها بر شیعیان است. بنده خیلی تأسف می‌خورم، زیرا ما باید صادقانه صحبت کنیم.

درست نیست که وقتی در یک جا سوتی دادیم، از مقام معظم رهبری مایه بگذاریم و در جای دیگر عقاید نحس و پلید وهابیت را که در شرک مسلمانان آمده است بیان کنیم.

1- اخبار غیبی حضرت عیسی به تصریح قرآن کریم!

بنده به ایشان عرض می‌کنم: جناب «مولوی محمد عثمان» عزیز! شما با این کارتان نه تنها شیعه بلکه تمام مسلمانان و حتی خودتان را هم مشرک اعلام کردید. قرآن کریم در سوره مبارکه آل عمران آیه 49 از قول حضرت عیسی نقل می‌کند:

(وَ أُنَبِّئُکمْ بِما تَأْکلُونَ وَ ما تَدَّخِرُونَ فِی بُیوتِکم)

و از آنچه می‌خورید، و در خانه‌های خود ذخیره می‌کنید، به شما خبر می‌دهم.

سوره آل عمران (3): آیه 49

آیا این از غیب خبر دادن است یا خیر؟! این برای معجزه نیست، بلکه این فرمایشات خطاب به بنی اسرائیل و کسانی است که تابع حضرت عیسی شده بودند.

تمام مسلمانان این آیه را می‌خوانند که حضرت عیسی از غیب خبر می‌دهد. ولی ایشان می‌فرماید: هرکسی غیر الله را غیب دان بداند مشرک است. بنابراین نستجیر بالله حضرت عیسی باید طبق عقیده شما مشرک باشد!!

همچنین مسلمانانی که به این آیه معتقدند و این آیه را روزانه می‌خوانند هم باید مشرک باشند. از این واضح‌تر بیان کنیم؟!

مجری:

صحبت ایشان بسیار جالب است. القاب مختلف و مفصلی قبل و بعد از نام علمای اهل سنت ذکر می‌شود. لقبی که به ایشان دادند، «شیخ القرآن» هست. حال ببینیم ایشان قرآن را چطور تفسیر می‌کنند.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

در کتاب «تهذیب الاسماء و اللغات» اثر «محی الدین نووی» متوفای 676 هجری که از او به «فقیه الأمة» تعبیر می‌کنند، مطلبی در این زمینه آمده است. ایشان در جلد دوم وقتی این آیه را مطرح می‌کند، می‌نویسد:

«ومنها أخباره بالمغیبات»

حضرت عیسی از غیب خبر داده است.

«قال الله تعالی إخبارا عنه (وأنبئکم بما تأکلون وما تدخرون فی بیوتکم)»

تهذیب الأسماء واللغات، اسم المؤلف: محی الدین بن شرف النووی، دار النشر: دار الفکر - بیروت - 1996، الطبعة: الأولی، تحقیق: مکتب البحوث والدراسات، ج 2، ص 359، ش 483

جناب «ابن بطال» متوفای 449 هجری در کتاب «شرح صحیح بخاری» جلد دهم صفحه 201 می‌نویسد:

«ویجوز أن یکون جعل الله لهما إلی علم ذلک سبیلاً»

دو ملائکه در طرف راست و چپ ما هستند و آنچه از قلب ما می‌گذرد را می‌دانند و خبر دارند.

این یک نوع علم غیب است.

«کما جعل لکثیر من أنبیائه السبیل إلی کثیر من علم الغیب»

همانطور که خداوند عالم برای بسیاری از انبیاء راهی به علم غیب گشوده است.

«وقد أخبر الله عن عیسی ابن مریم أنه قال لبنی إسرائیل: (وَأُنَبِّئُکم بِمَا تَأْکلُونَ وَمَا تَدَّخِرُونَ فِی بُیوتِکمْ)»

شرح صحیح البخاری، اسم المؤلف: أبو الحسن علی بن خلف بن عبد الملک بن بطال البکری القرطبی، دار النشر: مکتبة الرشد - السعودیة / الریاض - 1423 هـ - 2003 م، الطبعة: الثانیة، تحقیق: أبو تمیم یاسر بن إبراهیم، ج 10، ص 201، ح 64

بنابراین روایت، تعداد زیادی از انبیاء، غیب می‌دانند و آنها هم مشرک هستند! بنده در این زمینه حرف زیاد دارم، زیرا می‌خواهم بر مبنای اختصار جلو بروم.

2- اخبار غیبی پیامبر اکرم به تصریح قرآن کریم!

خداوند عالم از قول رسول گرامی اسلام در ابتدای سوره روم می‌فرماید:

(غُلِبَتِ الرُّومُ)

رومیان مغلوب شدند.

(فِی أَدْنَی الْأَرْضِ وَ هُمْ مِنْ بَعْدِ غَلَبِهِمْ سَیغْلِبُون)

(و این شکست) در سرزمین نزدیکی رخ داد، اما آنها بعد از مغلوبیت به زودی غلبه خواهند کرد.

سوره روم (30): آیات 2 و 3

در این آیه شریفه رسول گرامی اسلام از غیب خبر داده است. همچنین «امام فخر رازی» در کتاب «تفسیر الکبیر» جلد هفتم همین آیه را می‌آورد و می‌گوید:

«فکان هذا إخباراً عن الغیب وهو معجز»

التفسیر الکبیر أو مفاتیح الغیب، اسم المؤلف: فخر الدین محمد بن عمر التمیمی الرازی الشافعی، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1421 هـ - 2000 م، الطبعة: الأولی، ج 7، ص 163، باب المسألة الرابعة

ایشان هم معتقدند اینکه رسول گرامی اسلام فرمودند: در آینده رومیان پیروز خواهند شد، اخبار از غیب است! بنا به نقل این بزرگوار باید نستجیر بالله رسول گرامی اسلام را هم مشرک بدانیم، زیرا حضرت را غیب دان می دانیم.

3- علم غیب «حذیفة بن یمان» به تمام فتنه ها تا روز قیامت!

جالب اینجاست که ایشان نه تنها به انبیاء الهی جسارت کرده است، بلکه به صحابه هم جسارت کرده است. من از خودم نمی‌گویم، بلکه در کتاب «صحیح مسلم» از قول «حذیفة بن یمان» صحابی پیغمبر اکرم نقل شده است:

«والله إنی لَأَعْلَمُ الناس بِکلِّ فِتْنَةٍ هِی کائِنَةٌ فِیمَا بَینِی وَبَینَ السَّاعَةِ»

به خدا سوگند من آگاه‌ترین انسان‌ها به تمام فتنه‌ها تا روز قیامت هستم.

«وما بِی إلا أَنْ یکونَ رسول اللَّهِ أَسَرَّ إلی فی ذلک شیئا لم یحَدِّثْهُ غَیرِی»

و این را پیغمبر کرم به صورت سرّی برایم بیان کرده و به کسی هم بیان نکرده است.

صحیح مسلم، اسم المؤلف: مسلم بن الحجاج أبو الحسین القشیری النیسابوری، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی - بیروت، تحقیق: محمد فؤاد عبد الباقی، ج 4، ص 2216، ح 2891

بنابراین در اینجا «حذیفة بن یمان» غیب دان است و نستجیر بالله مشرک است. رسول گرامی اسلام هم که از غیب خبر داده است، مشرک می‌شود!!

4- علم غیب « عمرو بن أخطب » به تمام آنچه در گذشته اتفاق خواهد افتاد!

بازهم در کتاب «صحیح مسلم» از «عمرو بن أخطب» صحابی پیغمبر اکرم نقل شده است که رسول اکرم نماز صبح را خواندند و به منبر رفتند و تا ظهر سخنرانی کردند. حضرت از منبر پایین آمدند، نماز خواندند و بازهم بالای منبر رفتند؛

«فَأَخْبَرَنَا بِمَا کان وَبِمَا هو کائِنٌ»

و از آنچه در گذشته اتفاق افتاده بود و در آینده اتفاق می افتد خبر دادند.

صحیح مسلم، اسم المؤلف: مسلم بن الحجاج أبو الحسین القشیری النیسابوری، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی - بیروت، تحقیق: محمد فؤاد عبد الباقی، ج 4، ص 2217، ح 2892

بنابراین نستجیر بالله «عمرو بن أخطب» هم مشرک شد. همچنین پیغمبر اکرم که از گذشته تا آینده و قیامت خبر دادند هم مشرک شدند!! همچنین در روایت قبل از قول «حذیفه» نقل شده است:

«قام فِینَا رسول اللَّهِ مَقَامًا ما تَرَک شیئا یکونُ فی مَقَامِهِ ذلک إلی قِیامِ السَّاعَةِ إلا حَدَّثَ بِهِ»

پیغمبر اکرم تمام اتفاقاتی که تا قیامت قرار است اتفاق بیفتد را بالای منبر بیان کردند.

صحیح مسلم، اسم المؤلف: مسلم بن الحجاج أبو الحسین القشیری النیسابوری، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی - بیروت، تحقیق: محمد فؤاد عبد الباقی، ج 4، ص 2217، ح 2891

همچنین در روایت بعد آمده است:

«أخبرنی رسول اللَّهِ بِمَا هو کائِنٌ إلی أَنْ تَقُومَ السَّاعَةُ»

پیغمبر اکرم از تمام اتفاقاتی که تا قیامت قرار است بیفتد به ما خبر داده بودند.

صحیح مسلم، اسم المؤلف: مسلم بن الحجاج أبو الحسین القشیری النیسابوری، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی - بیروت، تحقیق: محمد فؤاد عبد الباقی، ج 4، ص 2217، ح 2891

بنابراین کسی غیر از تعداد اندکی وهابی‌ها در عالم باقی نمی‌ماند و با این حساب همگی مشرک هستند!!

بنده گمان نمی‌کنم آقای «شیخ محمد عثمان» به این ملتزم باشد که «حذیفه» و «عمرو بن اخطب» و نستجیر بالله رسول گرامی اسلام هم مشرک باشند.

5- اخبار غیبی خلیفه اول از جنسیت فرزند متولد نشده!

آقای مولوی بزرگوار! شما با این کارتان جناب خلیفه اول را مشرک اعلام کردید. «مالک» متوفای 179 هجری و امام مالکی‌ها در کتاب «موطأ» جلد دوم با سند صحیح روایتی نقل می‌کند که ابوبکر به عایشه وصیت می‌کند که اموال را بین دو برادر و دو خواهرت تقسیم کن. عایشه می‌گوید: دو برادر به نام‌های «عبدالله» و «عبدالرحمن» درست، اما من تنها یک خواهر به نام «اسماء» دارم و خواهر دیگری ندارم؛

«فقال أبو بَکرٍ ذُو بَطْنِ بِنْتِ خَارِجَةَ أُرَاهَا جَارِیةً»

ابوبکر گفت: همسرم دختر خارجه به یک دختر باردار است.

موطأ الإمام مالک، اسم المؤلف: مالک بن أنس أبو عبدالله الأصبحی، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی - مصر --، تحقیق: محمد فؤاد عبد الباقی، ج 2، ص 752، ح 1438

آیا این علم غیب هست یا نیست؟! بنده نمی‌خواهم حاشیه بروم. آقای «البانی» در کتاب « إرواء الغليل في تخريج أحاديث منار السبيل» این روایت را در جلد ششم صفحه 61 می‌آورد و می‌گوید: روایت صحیح است.

جالب این است که جناب «سبکی» در کتاب «طبقات الشافعیة» جلد دوم صفحه 322 می‌گوید: در اینجا دو کرامت برای ابوبکر نقل شده است. کرامت اول این است که ابوبکر خبر داد در این بیماری از دنیا می‌رود؛

«والثانیة إخباره بمولود یولد له وهو جاریة»

کرامت دوم اینکه خبر داد از فرزندی که دختر خواهد بود.

طبقات الشافعية الكبرى، اسم المؤلف: تاج الدين بن علي بن عبد الكافي السبكي ، دار النشر: هجر للطباعة والنشر والتوزيع - 1413هـ ، الطبعة: ط2، تحقيق: د. محمود محمد الطناحي د.عبد الفتاح محمد الحلو، ج 2، ص 322، باب فمن الکرامات علی ید أبی بکر الصدیق رضی الله عنه

ابوبکر خبر داد در آینده همسرم فرزندی به دنیا خواهد آورد که دختر است. جناب آقای «مولوی محمد عثمان»! ما این روایات را چکار کنیم؟!

تمام مسلمانانِ اهل سنت به این روایت عقیده دارند که ابوبکر از فرزندی که در راه است خبر داد. «البانی» هم می‌گوید: روایت صحیح است.

6- علم غیب خلیفه دوم در جریان فتح ایران!

حال به سراغ خلیفه دوم برویم. در کتاب «مجموع الفتاوی» اثر شیخ الإسلام اهل سنت «ابن تیمیه» روایتی نقل شده است.

بنده نمی‌دانم شما «ابن تیمیه» را «شیخ الإسلام» می دانید، «امام» می دانید، خدا می دانید یا پیغمبر می دانید. بنده از نزدیک حضرتعالی را زیارت نکردم. «ابن تیمیه» در جلد یازدهم می‌نویسد:

«وکرامات الصحابة والتابعین بعدهم وسائر الصالحین کثیرة جدا»

طبق این روایت صحابه و تابعین کرامات زیادی دارند. در صفحه بعد آمده است:

«و (عمر بن الخطاب) لما أرسل جیشا امر علیهم رجلا یسمی ساریة»

عمر بن خطاب سپاهی به طرف نهاوند برای فتح ایران فرستاد. او در بالای منبر خطبه می‌خواند، یک مرتبه وسط خطبه گفت:

«یا ساریة الجبل یا ساریة الجبل»

ساریه به کوه پناه بگیرید، ساریه به کوه پناه بگیرید.

کتب ورسائل وفتاوی شیخ الإسلام ابن تیمیة، اسم المؤلف: أحمد عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی أبو العباس، دار النشر: مکتبة ابن تیمیة، الطبعة: الثانیة، تحقیق: عبد الرحمن بن محمد بن قاسم العاصمی النجدی، ج 11، ص 276، فصل وقد ذکر الله فی کتابه الفرق

منظور او این بود که به کوه پناهنده شوید و آنجا را به عنوان سنگر و پشت و پناه خود قرار بدهید. اطرافیان از خلیفه دوم علت این حرف را پرسیدند.

او گفت: من دیدم سپاه اسلام در نهاوند در حال شکست خوردن هستند و به آنها گفتم که به کوه بروید، پناهنده شوید و کوه را سنگر قرار دهید. سپاه اسلام به کوه پناهنده شدند و پیروز شدند.

جناب آقای «محمد عثمان» تکلیف ما چیست؟! خلیفه دوم در مدینه می‌بیند که در نهاوند سپاه در حال شکست است. آیا این قضیه اخبار از غیب هست یا اخبار از غیب نیست؟!

برادر عزیز من، بزرگوار! شما حرف‌های بی اساس و ضد قرآن وهابیت را بدون تحقیق برای طلاب خود نگویید. بنده تنها چند مورد جواب نقضی دادم، زیرا اگر بخواهم جواب حلی بدهم بیست جلسه باید صحبت کنم.

همچنین جناب آقای «ابن قیم» شاگرد «ابن تیمیه» در کتاب «الروح» جلد اول در این زمینه می‌گوید:

«ورأی عمر ساریة بنهاوند من أرض فارس هو وعساکر المسلمین وهم یقاتلون عدوهم فناداه یا ساریة الجبل»

الروح فی الکلام علی أرواح الأموات والأحیاء بالدلائل من الکتاب والسنة، اسم المؤلف: أبو عبد الله شمس الدین محمد بن أبی بکر بن أیوب بن سعد الزرعی الدمشقی، ابن قيم الجوزية (المتوفى: 751 هـ) دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت - 1975، ج 1، ص 239

مجری:

کرامت اول ایشان این بود که از غیب خبر داشت و کرامت دوم این بود که فرد غایب را هم صدا زده و ندایش به او رسیده است.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

بله. جالب اینجاست که در کتاب «مرقاة المفاتیح» اثر «ملأ محمد قاری» متوفای 1014 هجری که از معاصرین هستند، جلد یازدهم آمده است:

«من جملة کراماته ومکاشفاته ما روی عن عمرو بن الحارث قال بینما عمر یخطب یوم الجمعة إذ ترک الخطبة ونادی یا ساریة الجبل مرتین أو ثلاثا»

از جمله کرامات و مکاشفات خلیفه دوم این است که از قول عمرو بن حارث نقل شده است عمر بن خطاب مشغول خواندن خطبه نماز جمعه بود که دو مرتبه یا سه مرتبه صدا زد: ساریه به کوه پناه بگیرید.

مرقاة المفاتیح شرح مشکاة المصابیح، اسم المؤلف: علی بن سلطان محمد القاری، دار النشر: دار الکتب العلمیة - لبنان/ بیروت - 1422 هـ - 2001 م، الطبعة: الأولی، تحقیق: جمال عیتانی، ج 11، ص 205، ح 6055

7- اصحاب پایین تر از علی هم علم غیب می دانند!

مهم‌تر از اینها آقای «ابن تیمیه» در کتاب «منهاج السنة» جلد هشتم مطلبی در این زمینه آورده است.

جناب آقای «قلندر زهی» عزیز! شما را به همان خدایی که می‌پرستید سوگند می‌دهم خوب دقت کنید. اگر می‌خواهید جواب بدهید، کلیپ‌های ما را برای دوستانتان پخش کنید و جواب بدهید. همینطور از روی هوا جواب ندهید.

بنده سه، چهار ساعت وقت گذاشتم، صحبت‌های شما را گوش دادم تا ببینم مطلبی بدرد بخور پیدا می‌کنم یا خیر.

به والله سوگند می‌خورم مطلبی که بنده استفاده کنم و مطالب بنده را جواب داده باشند، نیافتم. شاید کوتاهی از بنده است! آقای «ابن تیمیه» در جواب «علامه حلی» می‌گوید:

«أما الإخبار ببعض الأمور الغائبة»

نقل می‌کنند که علی بن أبی طالب از امور غائب خبر می‌داد.

«فمن هو دون علی یخبر بمثل ذلک فعلی أجل قدرا من ذلک»

کسانی که کمتر و پایین‌تر از علی هستند هم از مسائل غائب خبر می‌دادند، قدر و مقام علی بالاتر از این است.

«وفی أتباع أبی بکر وعمر وعثمان من یخبر بأضعاف ذلک»

در پیروان ابوبکر و عمر و عثمان کسانی هستند که چندین برابر علی بن أبی طالب از غیب خبر دادند.

«ولیسوا ممن یصلح للإمامة ولا هم أفضل أهل زمانهم ومثل هذا موجود فی زماننا وغیر زماننا»

مجری:

بنابر این استدلال این افراد چندین برابر امیرالمؤمنین العیاذ بالله مشرک هستند!!

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

با این حساب هم امیرالمؤمنین مشرک است و هم اتباع ابوبکر و عمر و عثمان مشرک هستند. ایشان در ادامه می‌نویسد:

«وحذیفة بن الیمان وأبو هریرة وغیرهما من الصحابة کانوا یحدثون الناس بأضعاف ذلک»

سپس می‌نویسد:

«وعمر رضی الله عنه قد أخبر بأنواع من ذلک»

منهاج السنة النبویة، اسم المؤلف: أحمد بن عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی أبو العباس، دار النشر: مؤسسة قرطبة - 1406، الطبعة: الأولی، تحقیق: د. محمد رشاد سالم، ج 8، ص 135، فصل قال الرافضی الخامس إخباره بالغائب والکائن قبل کونه

8- اخبار غیبی «ابن تیمیه» از اسرار درون و حوادث آینده!

مهم‌تر از اینها آقای «ابن قیم» در کتاب «مدارج السالکین» می‌گوید:

«وأخبرنی غیر مرة بأمور باطنة تختص بی مما عزمت علیه ولم ینطق به لسانی»

ابن تیمیه چندین بار از مسائل غیبی باطنی که مخصوص من بود که تصمیم گرفته بودم انجام بدهم و به زبان هم نیاورده بودم و کسی هم خبر نداشت، خبر داد.

«وأخبرنی ببعض حوادث کبار تجری فی المستقبل ولم یعین أوقاتها»

و همچنین خبر داد به بعضی از حوادث بزرگی که در آینده اتفاق می افتد.

«وقد رأیت بعضها وأنا أنتظر بقیتها»

من بعضی از مسائلی که ابن تیمیه خبر داده بود را دیدم و منتظرم بقیه هم اتفاق بیفتد.

مدارج السالکین بین منازل إیاک نعبد وإیاک نستعین، اسم المؤلف: محمد بن أبی بکر أیوب الزرعی أبو عبد الله، دار النشر: دار الکتاب العربی - بیروت - 1393 - 1973، الطبعة: الثانیة، تحقیق: محمد حامد الفقی، ج 2، ص 490، فصل الفراسة الثالثة: الفراسة الخلقیة

بنابراین طبق فرمایش حضرتعالی «ابن تیمیه» هم مشرک است. بنده در این زمینه حرف زیاد دارم، اما این مطالب را برای جمله اول شما بیان کردم.

بنده تصمیم داشتم این مطالب به اختصار باشد تا دیگر عزیزان هم بدانند این هفت مورد شما هرکدام بیش از پنجاه مورد جواب نقضی دارد.

ما تا اینجا نسبت به فرمایش اول شما جواب دادیم. اگر دوستان می‌خواهند میان برنامه‌ای پخش کنند تا در ادامه فرمایش دوم حضرتعالی را با قرآن کریم مقایسه کنیم.

مجری:

حضرت استاد بسیار زیبا فرمودند. با اینکه تماماً می دانیم اگر قرار بود به قول حضرت استاد پاسخ حلی باشد، بسیار مدارک دیگری هم به اینها اضافه می‌شد و بحث بیشتر طول می‌کشید.

بنای حضرت استاد بر این است و بارها و بارها فرمودند که اگر قرار باشد کسی واقعاً و حقیقتاً به دنبال حق باشد، در خانه اگر کس است، یک حرف بس است!

آقای «قلندر زهی» و شاگردان ایشان خودشان ببینند که ما این همه مدارک آوردیم. ایشان خودشان ببینند که حاضر هستند تمامی امت مسلمان را مشرک بنامند یا خیر!؟

همین یک پاسخ کافی است که بخواهید بفهمید کلام استادتان آقای «قلندر زهی» را قبول دارید یا خیر. یک میان برنامه می‌بینیم و برمی گردیم.

عرض سلام مجدد خدمت همه شما بینندگان عزیز و ارجمند «شبکه جهانی حضرت ولی عصر».

تا این لحظه از محضر حضرت استاد بسیار استفاده بردیم و این مطالبی که فرمودند، نقض‌های بسیار واضحی بود به کلام یکی از افرادی که کاملاً تکفیری بودنش برای ما واضح شد.

این تکفیر هم صرفاً تکفیر شیعیان نبود، بلکه حضرت استاد بیان فرمودند که این تکفیر تمامی مسلمانان و حتی شخص نبی گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) و مابقی انبیاء الهی بود.

اگر شاگردان «مولوی محمد عثمان قلندر زهی» بخواهند بیانات را گوش بدهند، شاید حضرت استاد در نیم ساعت این بیانات را فرمودند.

بطلان سخنان «مولوی محمد عثمان قلندر زهی»، فقط در پنج دقیقه!

حال که این افراد پای درس این شخص جمع شده‌اند، شاید نیاز باشد از باب اختصار در حد پنج دقیقه برای این عزیزان پاسخ بیان شود.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

عرض شد جناب آقای «قلندر زهی» در خطبه نماز جمعه سوم بهمن 1399 فرمودند: مقدسات شیعه، مقدسات اهل سنت است. علمای شیعه و سنی نباید به مقدسات یکدیگر توهین کنند.

ایشان در کلیپشان در اولین جمعه می‌گوید: هرکسی غیر الله را غیب دان می‌داند، مشرک است!! قرآن کریم در سوره مبارکه آل عمران آیه 49 از قول حضرت عیسی می‌فرماید:

(وَ أُنَبِّئُکمْ بِما تَأْکلُونَ وَ ما تَدَّخِرُونَ فِی بُیوتِکم)

و از آنچه می‌خورید، و در خانه‌های خود ذخیره می‌کنید، به شما خبر می‌دهم.

سوره آل عمران (3): آیه 49

جناب «نووی» هم در کتاب «تهذیب الأسماء و اللغات» جلد دوم صفحه 47 می‌گوید: این اخبار از غیب است.

آقای «ابن بطال» در کتاب «شرح صحیح بخاری» جلد دهم می‌گوید: خداوند عالم برای پیغمبران برای علم غیب راهی گشوده است. همچنین رسول گرامی اسلام در ابتدای سوره روم می‌فرماید:

(غُلِبَتِ الرُّومُ)

رومیان مغلوب شدند.

(فِی أَدْنَی الْأَرْضِ وَ هُمْ مِنْ بَعْدِ غَلَبِهِمْ سَیغْلِبُون)

(و این شکست) در سرزمین نزدیکی رخ داد، اما آنها بعد از مغلوبیت به زودی غلبه خواهند کرد.

سوره روم (30): آیات 2 و 3

آیه شریفه می‌فرماید: رومیان در آینده پیروز خواهند شد، همانطور که امروز شکست خوردند. آقای «فخر رازی» در کتاب «تفسیر الکبیر» جلد 7 صفحه 202 می‌گوید: این در حقیقت اخباری از غیب برای رسول گرامی اسلام است.

بنابراین هم حضرت عیسی از غیب خبر دادند، هم رسول گرامی اسلام از غیب خبر دادند و هم تمام مسلمانان آنها را غیب دان می‌دانند. بنابراین همه آن بزرگواران نستجیر بالله مشرک شدند. در کتاب «صحیح مسلم» از قول «حذیفه» نقل می‌کند:

«والله إنی لَأَعْلَمُ الناس بِکلِّ فِتْنَةٍ هِی کائِنَةٌ فِیمَا بَینِی وَبَینَ السَّاعَةِ»

به خدا سوگند من آگاه‌ترین انسان‌ها به تمام فتنه‌ها تا روز قیامت هستم.

«وما بِی إلا أَنْ یکونَ رسول اللَّهِ أَسَرَّ إلی فی ذلک شیئا لم یحَدِّثْهُ غَیرِی»

و این را پیغمبر کرم به صورت سرّی برایم بیان کرده و به کسی هم بیان نکرده است.

صحیح مسلم، اسم المؤلف: مسلم بن الحجاج أبو الحسین القشیری النیسابوری، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی - بیروت، تحقیق: محمد فؤاد عبد الباقی، ج 4، ص 2216، ح 2891

بنابراین هم رسول گرامی اسلام که از غیب خبر دادند و هم «حذیفه» که خود را غیب دان می‌دانند، نستجیر بالله مشرک هستند.

بازهم در کتاب «صحیح مسلم» از قول صحابی دیگر «عمرو بن أخطب» نقل شده است که پیغمبر اکرم از ابتدای صبح تا غروب بالای منبر رفتند؛

«فَأَخْبَرَنَا بِمَا کان وَبِمَا هو کائِنٌ»

و از آنچه در گذشته اتفاق افتاده بود و در آینده اتفاق می افتد خبر دادند.

صحیح مسلم، اسم المؤلف: مسلم بن الحجاج أبو الحسین القشیری النیسابوری، دار النشر: دار إحیاء التراث العربی - بیروت، تحقیق: محمد فؤاد عبد الباقی، ج 4، ص 2217، ح 2892

بنابراین نستجیر بالله این صحابی و پیغمبر اکرم هم به دلیل اینکه غیب دان هستند و مسلمانان هم آنها را غیب دان می‌دانند، مشرک هستند.

همچنین طبق فرمایش «مالک بن أنس» رئیس مالکی‌ها در کتاب «موطأ» خلیفه اول به «عایشه» وصیت می‌کند که این مال را بین دو برادر و دو خواهرت تقسیم کن. «عایشه» می‌گوید: من یک خواهر بیشتر ندارم.

خلیفه اول گفت: نوزادی که در رحم «بنت خارجه» هست، دختر است. بنابراین او هم از غیب خبر داده است. جناب آقای «سبکی» می‌گوید: در اینجا دو کرامت برای ابوبکر است.

کرامت اول اینکه از غیب خبر داد که در این بیماری از دنیا خواهد رفت. کرامت دوم اینکه خبر داد نوزادی که در رحم همسرش هست، دختر است.

طبق عبارت «ابن تیمیه» در کتاب «مجموع الفتاوی» جلد یازدهم صفحه 276 خلیفه دوم سپاهی را برای پیروزی و فتح به نهاوند فرستاده بود. عمر بن خطاب مشغول خطبه خواندن بود که دو یا سه مرتبه گفت:

«یا ساریة الجبل یا ساریة الجبل»

ساریه به کوه پناه بگیرید، ساریه به کوه پناه بگیرید.

کتب ورسائل وفتاوی شیخ الإسلام ابن تیمیة، اسم المؤلف: أحمد عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی أبو العباس، دار النشر: مکتبة ابن تیمیة، الطبعة: الثانیة، تحقیق: عبد الرحمن بن محمد بن قاسم العاصمی النجدی، ج 11، ص 276، فصل وقد ذکر الله فی کتابه الفرق

وقتی اطرافیان علت این گفته را از او پرسیدند، گفت: «ساریه» فرمانده سپاه مسلمین بود که در حال شکست بودند. من در مدینه دیدم که آنها در نهاوند در حال شکست خوردن هستند. به همین خاطر گفتم: به کوه پناهنده شوید و او را سنگر قرار دهید.

جناب آقای «ابن قیم» در کتاب «روح» جلد اول صفحه 672 مفصل این قضیه را مطرح می‌کند. همچنین آقای «ابن تیمیه» در کتاب «منهاج السنة» می‌نویسد:

«فمن هو دون علی یخبر بمثل ذلک فعلی أجل قدرا من ذلک»

کسانی که کمتر و پایین‌تر از علی هستند هم از مسائل غائب خبر می‌دادند، قدر و مقام علی بالاتر از این است.

«وفی أتباع أبی بکر وعمر وعثمان من یخبر بأضعاف ذلک»

در پیروان ابوبکر و عمر و عثمان کسانی هستند که چندین برابر علی بن أبی طالب از غیب خبر دادند.

«وحذیفة بن الیمان وأبو هریرة وغیرهما من الصحابة کانوا یحدثون الناس بأضعاف ذلک»

سپس می‌نویسد:

«وعمر رضی الله عنه قد أخبر بأنواع من ذلک»

منهاج السنة النبویة، اسم المؤلف: أحمد بن عبد الحلیم بن تیمیة الحرانی أبو العباس، دار النشر: مؤسسة قرطبة - 1406، الطبعة: الأولی، تحقیق: د. محمد رشاد سالم، ج 8، ص 135، فصل قال الرافضی الخامس إخباره بالغائب والکائن قبل کونه

بنابراین نستجیر بالله همه آنها مشرک شدند. آقای «ابن قیم» در کتاب «مدارج السالکین» جلد دوم صفحه 459 می‌گوید: «ابن تیمیه» بارها از غیب خبر داد. بعضی از چیزهایی که در ذهنم بود و به زبان نیاورده بودم را ایشان خبر داد و همچنین از بعضی امور مهمی که قرار است در آینده اتفاق بیفتد هم خبر داد. بعضی‌ها را دیده‌ام و بعضی‌ها را هم منتظر هستم تا اتفاق بیفتد.

جناب آقای «محمد عثمان» عزیز! اینطور صحبت‌ها به منزله پرورش دادن داعش و افرادی امثال «عبدالمالک ریگی» است.

شما با این ادله افراد را تحریک به کشتن مسلمین می‌کنید و ادعا می‌کنید کسی که دیگری را غیب دان بدانند همانند مشرکین زمان پیغمبر اکرم مشرک است. همانطور که پیغمبر اکرم مشرکین زمان خود را کشت، ما هم باید مشرکین زمان خود را بکشیم!!

ما نتیجه این تفکر را در عراق و سوریه و ایران در ماجرای تاسوکی دیدیم. «عبدالمالک ریگی» پرورش یافته همین حوزه‌های علمیه بود که در یک شب بیست و چند تن از مسلمانان را قتل عام کرد و سر برید و ادعا کرد که آنها مشرک هستند!!!

مجری:

طیب الله. استاد بسیار استفاده کردیم. همانطور که منش حاج آقا چنین است که پاسخ‌های کپسولی را بیشتر ترجیح می‌دهند، در این زمینه هم مختصر و مفید پاسخ دادند.

جناب آقای «مولوی محمد عثمان قلندر زهی» هفت مورد از این ادعاها را مطرح کرده است. کسی که در مقام افاضه هست، گل سر سبد این ادعاها را بحث غیب دانستن و غیب دان بودن گذاشته است.

حضرت استاد مهم‌ترین ادعای ایشان را چنین پاسخ دادند، چه برسد به شبهات دیگر! البته حتماً قرار است که در این شبکه و سایت «مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر» همه شما عزیزان پاسخ این شبهه‌ها را خواهید یافت.

حال به اقتضای وقتی که هست اگر حضرت استاد اجازه بفرمایند، به سراغ تماس‌های عزیزان برویم و بعد از آن سؤالاتی که مطرح شد را هم بتوانیم پاسخگو باشیم. یک میان برنامه می‌بینیم و برمی گردیم در خدمت شما خواهیم بود.

عرض سلام مجدد خدمت همه شما بینندگان عزیز و ارجمند «شبکه جهانی حضرت ولی عصر».

تا اینجای برنامه الحمدلله مطالب بسیار جذاب و چالشی و باب میل همه عزیزان حق طلب بود. کسانی که حقیقتاً به دنبال یافتن حقیقت هستند. الحمدلله هرچه حضرت استاد آوردند، از مستندات اهل سنت بود.

زمانی که این مطالب به آنها تحویل داده شود، نسبت به آن نمی‌توانند ادعا کنند که ما آنها را قبول نداریم و چنین بحث‌هایی مطرح کنند.

تماس بینندگان برنامه:

بدون فوت وقت به سراغ تماس‌های بینندگان برویم. اولین تماس آقا امین عزیز از تهران هستند. آقا امین در خدمت شما هستیم و صدای شما را می‌شنویم:

بیننده (آقا امین از تهران – اهل سنت):

سلام، آقای مرعشی حالتان خوب است؟

مجری:

سلام علیکم و رحمة الله. شما خوب هستید ان شاءالله؟

بیننده:

آقای قزوینی حال شما خوب است برادر؟

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

ممنون و متشکرم آقا امین عزیز.

بیننده:

آقای قزوینی شما در ابتدای برنامه گفتید که مقام معظم رهبری فرمودند: توهین به مقدسات همدیگر حرام شرعی است.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

بنده این مطلب را از قول جناب «مولوی محمد عثمان» نقل کردم. ما که اصلاً شعارمان همین است.

بیننده:

احسنت. بنابراین مقام معظم رهبری این مطلب را گفتند؟

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

بله. همه مراجع عظام تقلید چنین نظری را دارند.

بیننده:

مقام معظم رهبری ولایت مطلقه امر است و در قانون اساسی ما هم آمده است. درست است؟

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

بله.

بیننده:

اگر ما از ایشان تبعیت نکنیم، مرتکب گناه می‌شویم. درست است؟

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

کاملاً درست است.

بیننده:

شما چرا در «شبکه جهانی ولایت» به اهل سنت توهین کردید؟

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

مثلاً چه گفتم؟

بیننده:

همان حرفی را گفتید که حجت الاسلام و المسلمین خاتمی امام جمعه وقت تهران حرکت شما را محکوم کرد.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

من بارها گفتم که هرکسی به مقدسات اهل سنت توهین کند، گناه نابخشودنی و حرام و خلاف شرع است. هرکسی از من یک جمله توهین نقل کند، من به او جایزه می‌دهم و ثانیاً از همه اهل سنت پوزش می‌طلبم

این شعار بنده است، نه تنها در این شبکه بلکه در «شبکه جهانی ولایت» و «شبکه سلام» و «شبکه المستقله» و «شبکه نور» همین روش را دارم. حال فرمایشتان را بفرمایید ببینم که من چه گفتم.

بیننده:

شما گفتید که اهل سنت سیستان و بلوچستان زنانشان را تنهایی برای پرتقال چینی به آمل و بابل مسافرت می‌فرستند. در ادامه آیت الله خاتمی امام جمعه وقت تهران این حرف شما را محکوم کرد. آیا این حرف را گفتید یا نگفتید؟!

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

والله تالله بالله من نگفتم که اهل سنت زنانشان را تنها به پرتقال چینی می‌فرستند. بنده اولین بار است که این حرف را از زبان حضرتعالی می‌شنوم.

بیننده:

آقای قزوینی چرا آقای خاتمی حرف شما را محکوم کرد؟

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آقای خاتمی در کجا محکوم کردند؟ شما یک حرفی در هوا می‌زنید که شما چنین گفتید. شما کلیپ عبارت مرا پخش کنید و بگذارید مردم ببینند. همچنین فرمایش آیت الله خاتمی را هم اگر دارید، نشان بدهید.

آیت الله خاتمی یکی از دوستان نزدیک من هست. همین چندی قبل که بنده با ایشان دیدار داشتم، ایشان می‌فرمود: شما بحث‌های فقهی خود را روی پاسخ به شبهات بگذارید، زیرا جای این مبحث در حوزه علمیه خالی است.

ایشان هرگاه بنده را می‌بینند، از بحث‌های بنده اظهار لطف و تشکر کرده است. شما بفرمایید کلیپ بنده کجا هست یا سایتی که آن مطلب را نقل کردند نام ببرید. شما مطلبی می‌فرمایید که روح بنده هم از آن خبر ندارد.

مجری:

آقا امین ما این چند وقت مفتخر هستیم و شما از بینندگان پر و پا قرص شبکه هستید و الحمدلله این هم افتخاری برای ماست. زمانی که تماس می‌گیرید حقیقتاً ما قدردان حضرتعالی هستیم.

حال خودتان کلاهتان را قاضی کنید. آیا تا به حال دیدید که هیچ شخص دیگری این همه بر این مطلب تأکید بفرمایند که به مقدسات اهل سنت توهین نکنید. حضرت استاد چنین کاری را حرام می‌دانند.

خودتان تا به حال به انحاء مختلف شاید این قضیه بودید و ما هم اینجا خیلی بیشتر می‌بینیم. اگر خدای ناکرده سهواً از زبان کسی در این شبکه بیانی خارج شد که بوی اهانت می‌داد، حضرت استاد به شدت با این قضیه مخالفت کردند.

بنده به این خاطر مستقیماً حضرتعالی را مورد خطاب قرار می‌دهم، زیرا می دانم خودتان مباحث این شبکه را پیگیری می‌کنید. قطعاً در منش حضرت استاد شاهد بودید که مفصلاً با این روند که بخواهد توهین و اهانتی صورت بگیرد، مخالف بودند.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آقا امین اگر کسی بگوید که آقا امین گفته است قتل شیعیان واجب است، شما چکار می‌کنید؟!

بیننده:

آقای قزوینی کلیپ شما از «شبکه جهانی ولایت» پخش شد.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

به ما جواب بدهید که اگر کسی بگوید آقا امین گفته است: "قتل تمام شیعیان واجب است و اگر کسی یک شیعه را بکشد به بهشت می‌رود"، شما چکار می‌کنید؟!

بیننده:

بنده به او می گویم که اگر من این حرف را زدم، اثبات کن!

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

خدا اموات شما را بیامرزد. ما هم همین را به شما می گوییم. شما این حرفی که می‌زنید را اثبات کنید. «مرحبا بناصرنا»!

بیننده:

آقای قزوینی! شما این حرف را «شبکه جهانی ولایت» گفتید و بسیار هم جنجال به پا شد و آیت الله خاتمی هم حرف شما را محکوم کرد.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

عزیز من حرف خود را اثبات کنید. حرف مفت و بی اساس زدن که آسان است. من هم عرض کردم که آقا امین گفته است هرکسی یک شیعه را بکشد به بهشت می‌رود.

مجری:

آقا امین عزیز بنده این فرصت را حتماً به حضرتعالی خواهم داد که جلسه آینده مستندا بیان کنید که در فلان تاریخ فلان روز فلان مطلب را بیان کردید.

شما صدای ضبط شده یا هر چیزی که قابلیت استناد داشته باشد و در چنته دارید برای ما بیاورید. ما ملتزم هستیم که تماس شما را وصل کنیم و ان شاءالله مستندات شما را هم مفصلاً نشان خواهیم داد. الحمدلله حضرتعالی با روند برنامه هم آشنایی دارید.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

حضرتعالی تکرار برنامه را ببینید و جملاتی که نقل کردید را هم یادداشت کنید. ببینید چه جملاتی از قول بنده نقل کردید و اینها دروغ و بهتان و افترا هست. اگر فردای قیامت من شما را نبخشم، قطعاً با مشکل مواجه خواهید شد. برادر بزرگوارم حواستان را جمع کنید!

مجری:

احسنتم، طیب الله. از آقا امین عزیز تشکر می‌کنیم. سؤالاتشان در این چند وقت طوری بود که مستند بود. ما منتظر مستندات مطالب امشب ایشان هستیم تا آنها را برایمان به طور مستند بیاورند. آقا سعید عزیز پشت خط هستند. در خدمت شما هستیم، بفرمایید:

بیننده (آقا سعید از تهران – اهل سنت):

آقا سلام علیکم، شب شما بخیر.

مجری:

سلام علیکم و رحمة الله.

بیننده:

حضرت استاد سلام عرض می‌کنم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته.

بیننده:

آقای مرعشی بنده امشب می‌خواهم یک سؤال از شما بپرسم و یک سؤال هم از حاج آقا. به دلیل اینکه من مشتری قدیم شما هستم، فکر کنم اجازه داشته باشم دو سؤال بپرسم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

بفرمایید.

بیننده:

جناب مرعشی عزیز جلسه قبل که بنده زنگ زدم، در مذمت استعانت از غیر الله صحبت کردم. بلافاصله زمانی که بیننده بعدی زنگ زد، شما به او «یا علی مدد» گفتید.

مجری:

آقا سعید من به شما گفتم. شما هم پیگیر برنامه هستید و کلیپ‌های برنامه را هم دیدید. بنده به هیچکسی «یا علی مدد» نگفتم. تنها باری که حقیقتاً از امیرالمؤمنین یاد کردم، در برابر شما بود که بنابر ادعای خودتان می‌فرمایید شیعه هستید.

بنده می‌خواستم حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) استعانت و کمک به همه ما مخصوصاً حضرتعالی بفرمایند. به همین خاطر تنها باری که بنده «یا علی مدد» گفتم، در راستای کلام حضرتعالی بود و بعد از تماس شما این را گفتم.

آیا مطلق استعانت و کمک خواستن از غیر خداوند شرک است!؟

بیننده:

بهرحال شما این عبارت را فرمودید. همین که این توضیحات را بیان کردید ممنونم، اما جهت تکمیل فرمایشات حضرتعالی و به دلیل اینکه این شائبه از ذهن من هم خارج شود باید بگویم که قرآن کریم می‌فرماید:

(قُلْ أَ رَأَیتُمْ ما تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ أَرُونِی ما ذا خَلَقُوا مِنَ الْأَرْضِ أَمْ لَهُمْ شِرْک فِی السَّماواتِ ائْتُونِی بِکتابٍ مِنْ قَبْلِ هذا أَوْ أَثارَةٍ مِنْ عِلْمٍ إِنْ کنْتُمْ صادِقِین)

به آنها بگو به من خبر دهید معبودهایی را که غیر از خدا پرستش می‌کنید نشان دهید چه چیزی از زمین را آفریده‌اند؟ یا شرکتی در آفرینش آسمانها دارند؟ کتابی آسمانی پیش از این، یا اثر علمی از گذشتگان برای من بیاورید (که دلیل صدق گفتار شما باشد) اگر راست می‌گوئید.

سوره احقاف (46): آیه 4

شما که می‌فرمایید «یا علی مدد» نمی‌گویید، بسیار عالی است.

مجری:

بنده نگفتم که «یا علی مدد» نمی‌گویم. به هیچ وجه صحبت را تحریف نکنید. بنده گفتم توفیق این را نداشتم که بخواهم چنین چیزی را بگویم، اما تماماً بر این مصر هستم که گفتن چنین لفظی توسل به امیرالمؤمنین محسوب می‌شود.

در خصوص «یا الله» گفتن که می گوییم، خداوند متعال خود به ما فرمودند که ما باید با استعانت از این توسلات و وسیله‌ها به «ارحم الراحمین» بودن خدا برسیم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آقا سعید عزیز! یک جمله به شما بگویم. بنده این جمله را حدود چهارده سال قبل در «شبکه المستقله» هم گفتم. بعضی از شیعیان به آنجا می‌آمدند و می‌گفتند که ما مستقیماً از ائمه اطهار حاجت نخواهیم.

من گفتم: بنده تمام حرف‌هایی که علمای شیعه زدند را باطل می دانم. بنده هم حاجت خواستن به صورت مستقیم از خداوند را توحید می دانیم و هم مستقیم حاجت خواستن از ائمه اطهار را عین توحید می دانیم.

هم «یا علی مدد» توحید است، هم «یا علی از خدا بخواه» توحید است، هم «یا الله اقض حوائجی» توحید است.

بنده تنها یک جمله به شما بگویم. بنده در جواب آقای «قلندر زهی» هم عرض خواهم کرد که ایشان می‌گوید: هرکسی غائبانه را صدا کند، مشرک است!

شما جواب این جمله مرا پیدا کنید و بیاورید، من هم هرچقدر معین کردید به شما جایزه می‌دهم.

در کتاب «الکلم الطیب» اثر «شیخ الإسلام ابن تیمیه» صفحه 96 از قول «عبدالله بن عمر» فرزند خلیفه دوم صحابی پیغمبر اکرم و تربیت یافته مکتب پیغمبر اکرم نقل شده است که می‌گوید:

«فخدرت رجله»

پای ایشان بی حس شده بود.

در لغت «فخدرت رجله» را تشنج و بی حسی در عضو که مانع از حرکت باشد را ترجمه کرده‌اند. این بدان معناست که پای ایشان از حرکت باز مانده بود.

«فقال له رجل: اذکر أحب الناس إلیک»

مردی به او گفت: محبوب‌ترین افراد نزد خودت را صدا کن.

«فقال: یا محمد، فکأنما نشط من عقال»

او گفت: یا محمد! سپس پای ایشان از خشکیدگی باز شد و ایشان حرکت کرد.

الکلم الطیب، المؤلف: تقی الدین أحمد بن عبد الحلیم ابن تیمیة الحرانی الحنبلی الدمشقی (المتوفی: 728 هـ)، حققه، وخرج أحادیثه، وقدم له وعلق علیه: الدکتور السید الجمیلی، الناشر: دار الفکر اللبنانی للطباعة والنشر، بیروت، الطبعة: الأولی، 1407 هـ - 1978 م، ص 96، باب فی الرجل إذا خدرت

ظاهراً این اتفاق بعد از رحلت نبی گرامی اسلام است. بنابراین اگر «یا علی» گفتن شرک است، شما نستجیر بالله ابتدا باید «عبدالله بن عمر» را مشرک بخوانید. چرا ایشان «یا محمد» گفتند و «یا الله» نگفتند؟! آقا سعید عزیز به من جواب بدهید.

بیننده:

حاج آقا هر روایتی در هر کتابی آمده باشد و خلاف قرآن کریم باشد، وظیفه یک مسلمان که ملتزم به قرآن است این است که آن روایت را به جرز دیوار بزند. خواه این روایت در کتاب «صحیح بخاری» باشد یا کتاب «کافی» و «بحارالانوار» باشد.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

یعنی آقای «ابن تیمیه» و علمای بزرگوار شما و فقهای بزرگ احناف و مالکیه و شافعیه و حنبلیه هیچکدام متوجه این نشدند که صدای غیر الله شرک است؟!

بیننده:

حاج آقا اجازه بدهید من توضیح بدهم. آیا قبول دارید که آن روایتی که از هرکسی نقل شده باشد و مخالف قرآن کریم باشد، جایش وسط جرز دیوار است؟!

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

عزیز من! شما اصلاً قرآن را متوجه نشدید، مشکل سر این است.

بیننده:

حاج آقا من قرآن را برای شما می‌خوانم تا شما به من یاد بدهید. قرآن کریم می‌فرماید:

(قُلْ أَ رَأَیتُمْ ما تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ أَرُونِی ما ذا خَلَقُوا مِنَ الْأَرْضِ)

آیا شما که از حضرت علی مدد می‌خواهید، حضرت علی خداست؟! آیا حضرت علی بخشی از زمین را آفریده است که از او کمک می‌خواهید؟! آیا حضرت علی در آفرینش آسمان‌ها مشارکتی دارد؟! خداوند متعال در آخر آیه شریفه می‌فرماید:

(إِنْ کنْتُمْ صادِقِین)

این بدان معناست که اگر حضرت علی می‌تواند برای شما کاری کند، آیا چیزی از آسمان‌ها و زمین را آفریده است؟! حاج آقا جواب این آیه را به من بدهید. آیا حضرت علی چیزی آفریده‌اند؟!

مجری:

آقا سعید بنابراین سؤال حضرتعالی واضح شد. ما تماس‌های زیادی پشت خط داریم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آقای بزرگوار! این آیه در رابطه با بت پرستان است. بت پرستانی که می گویند این بت‌ها آسمان و زمین را آفریده است. آیه شریفه می‌فرماید: اگر شما معتقدید که بت‌ها آسمان و زمین را آفریده است، برای ما نام ببرید اگر صادق هستید.

این چه ربطی به مسائل توسل به انبیاء الهی دارد؟! مگر حضرت یعقوب به اندازه شما قرآن کریم و توحید نفهمیده بود؟! وقتی فرزندان حضرت یعقوب عرضه می‌دارند:

(یا أَبانَا اسْتَغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا إِنَّا کنَّا خاطِئِین)

پدر! از خدا آمرزش گناهان ما را بخواه که ما خطاکار بودیم.

سوره یوسف (12): آیه 97

حضرت یعقوب به فرزندان خود نفرمودند که شما با استغفار طلبیدن از من مشرک شدید. حضرت نفرمودند که خداوند متعال می‌فرماید:

(ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکم)

مرا بخوانید تا (دعای) شما را اجابت کنم.

سوره غافر (40): آیه 60

و:

(وَ إِذا سَأَلَک عِبادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعان)

و هنگامی که بندگان من از تو در باره من سؤال کنند (بگو) من نزدیکم! دعای دعا کننده را به هنگامی که مرا می‌خواند پاسخ می‌گویم.

سوره بقره (2): آیه 186

بلکه فرمودند:

(سَوْفَ أَسْتَغْفِرُ لَکمْ رَبِّی)

به زودی برای شما از پروردگارم آمرزش می‌طلبم.

سوره یوسف (12): آیه 98

همچنین در آیه 64 از سوره مبارکه نساء آمده است:

(وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جاؤُک فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّاباً رَحِیماً)

و اگر این مخالفان هنگامی که به خود ستم می‌کردند (و فرمانهای خدا را زیر پا می‌گذاردند) به نزد تو می‌آمدند و از خدا طلب آمرزش می‌کردند و پیامبر هم برای آنها استغفار می‌کرد خدا را توبه‌پذیر و مهربان می‌یافتند.

سوره نساء (4): آیه 64

اگر کمک گرفتن از غیر خدا شرک باشد، این آیه هم باید مصداق شرک باشد. آیه شریفه می‌فرماید که به سمت پیغمبر اکرم بروید تا برای شما استغفار کند. همچنین آیه 35 از سوره مبارکه مائده می‌فرماید:

(یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَیهِ الْوَسِیلَة)

ای کسانی که ایمان آورده‌اید پرهیزگاری پیشه کنید و وسیله‌ای برای تقرب به خدا انتخاب نمائید.

سوره مائده (5): آیه 35

آیا اینها هم جزو قرآن هست یا نیست؟! شما آیاتی که در رابطه با بت پرستان آمده است را با مسلمانان بلکه شیعیان تطبیق می‌کنید، سپس ادعا می‌کنید که تمام این روایات مخالف این آیه است.

حرف شما همانند این است که بگویید قرآن کریم می‌فرماید نماز خواندن حرام است، زیرا فرموده است:

(لا تَقْرَبُوا الصَّلاةَ)

به نماز نزدیک نشوید.

اما:

(وَ أَنْتُمْ سُکاری)

در حالی که مست هستید.

سوره نساء (4): آیه 43

را کنار می‌گذارید. برادر بزرگوارم، سرور عزیزم! تمام آیاتی که شما به آن استدلال می‌کنید، در رابطه با بت پرستان است. شما چرا آیاتی که در حق بت پرستان است، با مسلمانان و شیعیان تطبیق می‌کنید؟!

تنها ما که نیستیم. عموم اهل سنت غیر از وهابیت توسل به پیغمبر اکرم و بزرگان را جایز می‌دانند. یعنی شما هیچکدام متوجه این قضیه نشدند و تنها حضرتعالی متوجه شدید؟!

بیننده

حضرت استاد اجازه می‌فرمایید؟

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

بفرمایید.

بیننده:

حضرت استاد فرمودید که این آیه در مورد بت پرستان است. بت پرستان معتقد بودند آسمان‌ها و زمین را بت‌ها آفریده است، در صورتی که قرآن کریم می‌فرماید:

(وَ لَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ خَلَقَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضَ لَیقُولُنَّ اللَّهُ قُلِ الْحَمْدُ لِلَّهِ بَلْ أَکثَرُهُمْ لا یعْلَمُون)

هر گاه از آنها سؤال کنی چه کسی آسمانها و زمین را آفریده است مسلماً می‌گویند اللَّه بگو الحمد للَّه (که خود شما معترفید) ولی اکثر آنها نمی‌دانند.

سوره لقمان (31): آیه 25

بت پرستان هرگز در ذات خدا شرک نمی‌ورزیدند، مشکل بت پرستان در صفات بود. الآن من سؤالی از شما می‌پرسم. به نظر شما شرک به چه معناست؟! اجازه بدهید امشب قدری بیشتر با هم صحبت کنیم، زیرا من می‌خواهم مطالبی یاد بگیرم.

حاج آقا شرکی که منظور قرآن کریم هست، به چه معناست؟! می‌شود این قضیه را به من توضیح بدهید؟

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

شرک به معنای این است که کسی نستجیر بالله کسی را برای خدا در خلقت و تدبیر امور شریک بداند.

بیننده:

مشرکین که چنین شرکی نداشتند. اگر از آن‌ها می‌پرسیدند چه کسی آسمان‌ها را آفریده است، می‌گفتند: الله! همانطور که آیه شریفه می‌فرماید: (لَیقُولُنَّ اللَّهُ).

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آن‌ها می‌گفتند:

(ما نَعْبُدُهُمْ إِلاَّ لِیقَرِّبُونا إِلَی اللَّهِ زُلْفی)

این‌ها را نمی‌پرستیم مگر به خاطر اینکه ما را به خداوند نزدیک کنند.

سوره زمر (39): آیه 3

مجری:

آقا سعید من احساس می‌کنم سؤال شما بیشتر باید از وحی الهی باشد. بالاخره خداوندی که این آیات را به اینگونه نازل فرمودند، خودشان هم نام چنین افرادی را مشرک و کافر گذاشتند. اشکال شما به این است که چرا در قرآن کریم اینگونه آمده است؟!

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

آقا سعید شما در قرآن کریم دقت نمی‌کنید. بنده بارها این آیه را خواندم که خداوند متعال می‌فرماید:

(اللَّهُ یتَوَفَّی الْأَنْفُسَ حِینَ مَوْتِها)

خداوند ارواح را به هنگام" مرگ" قبض می‌کند.

سوره زمر (39): آیه 42

اگر کسی خدا را در قبض روح شریک بداند، کافر است. در مقابل کسی معتقد است که خداوند عالم به کسی اذن می‌دهد که مردم را قبض روح کند.

(قُلْ یتَوَفَّاکمْ مَلَک الْمَوْتِ الَّذِی وُکلَ بِکم)

بگو: فرشته مرگ که بر شما مأمور شده (روح) شما را می‌گیرد.

سوره سجده (32): آیه 11

این عین توحید است. اگر کسی به اذن الله کاری انجام بدهد، شرک نیست. ما دیگر از خالق بالاتر کسی را نداریم. همچنان که قرآن کریم می‌فرماید:

(هَلْ مِنْ خالِقٍ غَیرُ اللَّه یرْزُقُکمْ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْض)

آیا خالقی غیر از خدا وجود دارد که شما را از آسمان و زمین روزی دهد؟

سوره فاطر (35): آیه 3

این در حالی است که حضرت عیسی می‌فرماید:

(أَخْلُقُ لَکمْ مِنَ الطِّینِ کهَیئَةِ الطَّیر فَأَنْفُخُ فِیهِ فَیکونُ طَیراً بِإِذْنِ اللَّه)

من از گل، چیزی به شکل پرنده می‌سازم سپس در آن می‌دمم و به فرمان خدا، پرنده‌ای می‌گردد.

سوره آل عمران (3): آیه 49

قرآن کریم می‌فرماید:

(هُوَ الَّذِی یحْیی وَ یمِیتُ فَإِذا قَضی أَمْراً فَإِنَّما یقُولُ لَهُ کنْ فَیکون)

او کسی است که زنده می‌کند و می‌میراند، و هنگامی که چیزی را اراده کند تنها به آن می‌گوید: موجود باش! او نیز بلافاصله موجود می‌شود.

سوره غافر (40): آیه 68

اما حضرت عیسی می‌فرماید:

(وَ أُحْی الْمَوْتی بِإِذْنِ اللَّهِ)

و مردگان را به اذن خدا زنده می‌کنم.

سوره آل عمران (3): آیه 49

برادر بزرگوارم به این مسائل هم دقت بفرمایید. حضرتعالی اصلاً معنای شرک را متوجه نشدید. اگر کسی بگوید نستجیر بالله در صفتی از صفات خداوند با او شریک هست، کفر و ارتداد است.

همه مسلمانان معتقدند پیغمبر گرامی اسلام، امیرالمؤمنین و ائمه اطهار (علیهم السلام) به اذن الله تبارک و تعالی و با قدرتی که خداوند عالم به آنها داده است، دارای معجزات هستند. همانند حضرت عیسی که می‌فرماید:

(أَنِّی أَخْلُقُ لَکمْ مِنَ الطِّینِ کهَیئَةِ الطَّیرِ فَأَنْفُخُ فِیهِ فَیکونُ طَیراً بِإِذْنِ اللَّهِ وَ أُبْرِئُ الْأَکمَهَ وَ الْأَبْرَصَ وَ أُحْی الْمَوْتی بِإِذْنِ اللَّهِ وَ أُنَبِّئُکمْ بِما تَأْکلُونَ وَ ما تَدَّخِرُونَ فِی بُیوتِکمْ)

سوره آل عمران (3): آیه 49

این نه تنها شرک نیست، بلکه عین توحید است.

بیننده:

حاج آقا اگر این اذن که فرمودید وجود داشته باشد، من چکاره هستم که بگویم این اذن غلط است. این اذن در کجا صادر شده است که من نمی‌بینم. نه تنها من بلکه هیچکسی این اذن را نمی‌بیند.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

حضرت عیسی چیست که آن را مثال زدم؟

بیننده:

خداوند به حضرت عیسی اذن داده است. قرآن این حرف را می زند و ما آن را روی سرمان می‌گذاریم، اما حضرت علی به «مالک اشتر» که او را به ولایت مصر فرستاد، بیست صفحه در «نهج البلاغه» نامه نوشت.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

به سراغ حضرت علی نرو! اینکه خداوند عالم به حضرت عیسی اذن داده است، شرک است یا توحید است؟!

بیننده:

مطلقاً شرک نیست، خداوند این اذن را به او داده است.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

همانطور که این اذن را به او داده است، خداوند متعال در آیه 97 از سوره مبارکه یوسف و آیه 35 سوره مائده و آیه 64 سوره نساء هم این اذن را به پیغمبر اکرم داده است.

علاوه بر این ما هزاران روایت داریم، تنها آیات نیست. اگر آیات باشد، شما دو رکعت نماز صبح را نمی‌توانید از قرآن کریم اثبات کنید!!

(وَ أَنْزَلْنا إِلَیک الذِّکرَ لِتُبَینَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَیهِم)

و ما این ذکر (قرآن) را بر تو نازل کردیم تا آنچه به سوی مردم نازل شده است برای آنها تبیین کنی.

سوره نحل (16): آیه 44

این همه روایات در رابطه با رسول گرامی اسلام داریم. معجزات و کرامات زیادی از زنده کردن مردگان توسط رسول اکرم و امیرالمؤمنین و ائمه اطهار داریم.

«ابن خلدون» که ضد شیعه است، به صراحت می‌گوید امام صادق جزء کسانی است که کرامات متعددی از او واقع شده و واقعیت هم دارد.

مجری:

آقا سعید از شما تشکر می‌کنیم. به شما فرصت داده شد و استاد هم پاسخ دادند و ان شاءالله اگر فرصت شود مباحث بیشتر از این در جلسات آینده مطرح خواهد شد.

شما تنها به همین مسئله فکر کنید که شما در ابتدا می‌گفتید ائمه اطهار دون الله و غیر الله هستند. آیا حضرت عیسی غیر الله بود یا نبود؟! حضرت استاد هم این سؤال را از حضرتعالی پرسیدند. ان شاءالله در جلسات آینده منتظر شما خواهیم بود.

جناب آقای ناروئی از ایرانشهر پشت خط هستند. آقای ناروئی در خدمت شما هستیم، بفرمایید:

بیننده (آقای ناروئی از ایرانشهر – اهل سنت):

سلام عرض می‌کنم خدمت شما مجری محترم.

مجری:

علیکم السلام و رحمة الله.

بیننده:

همچنین سلام عرض می‌کنم خدمت حاج آقا استاد قزوینی.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

سلام علیکم و رحمة الله و برکاته.

آیا سینه زنی و عزاداری، خلاف شریعت اسلام است!؟

بیننده:

حاج آقا پیامبر اکرم در آخرین روزهایی که از عمر مبارکشان باقی مانده بود، خطاب به صحابه فرمودند: من دین را به صورت کامل به شما رساندم و از این پس شما صحابه باید این دین را به آیندگان برسانید.

سؤال من اینجاست که پیغمبر اکرم چه زمانی سینه زنی و عزاداری که اکثریت تشیع به آن اعتقاد دارند را به صحابه گفته بودند که شما این کار را انجام بدهید تا بهشت بر شما واجب می‌شود؟!

آیا آیه یا روایتی هست که پیغمبر اکرم به صحابه فرموده باشند که شما برای اهلبیت من سینه زنی و عزاداری کنید تا بهشت بر شما واجب شود؟!

مجری:

بسیار خوب. جناب آقای ناروئی عزیز بسیار از تماس شما تشکر می‌کنم. ان شاءالله پاسخ را از حضرت استاد می‌طلبیم.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

برادر بزرگوارم! بنده از حضرتعالی خیلی تشکر می‌کنم که بسیار مختصر و زیبا و مؤدب صحبت کردید و سؤال خود را مؤدبانه مطرح کردید. آیا می‌خواهید فرمایش قرآن کریم در رابطه با عزاداری را خدمت شما عرض کنم یا سینه زنی را خدمت شما عرض کنم؟

مجری:

ایشان دو مورد را پرسیدند، البته خداحافظی کردند.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

برادر بزرگوارم «شیبانی» شاگرد «ابوحنیفه» در کتاب «شرح سیر الکبیر» می‌نویسد رسول اکرم وقتی دید مردم برای شهدای احد گریه می‌کنند، فرمودند:

«لَکنَّ حَمْزَةَ لَا بَوَاکی لَهُ»

حمزه من عزادار ندارد.

السير الكبير، اسم المؤلف: محمد بن الحسن الشيباني، دار النشر: معهد المخطوطات - القاهرة ، تحقيق: د. صلاح الدين المنجد، ج 1، ص 108، بَابُ الْبُکاءِ عَلَی الْقَتْلَی

در ادامه نقل شده است که زن‌های مدینه در خانه پیغمبر اکرم جمع شدند و عزاداری کردند. پیغمبر اکرم در پاسی از شب بلند شدند، به آنها دست مریزاد گفتند و از آنها تشکر کردند.

حداقل پنجاه کتاب از کتب شما این روایت را آورده‌اند. همچنین آقای «واقدی» در کتاب «مغازی» جلد دوم این قضیه را نقل می‌کند و می‌گوید که این قضیه بین مغرب و عشاء و ثلثی از شب بود، سپس می‌نویسد:

«فَمَا بَکتْ مِنّا امْرَأَةٌ قَطّ إلّا بَدَأَتْ بِحَمْزَةَ إلَی یوْمِنَا هَذَا»

المغازی، المؤلف: محمد بن عمر بن واقد السهمی الأسلمی بالولاء، المدنی، أبو عبد الله، الواقدی (المتوفی: 207 هـ)، تحقیق: مارسدن جونس، الناشر: دار الأعلمی – بیروت، الطبعة: الثالثة - 1409/1989، ج 1، ص 317، باب تَسْمِیةُ مَنْ قُتِلَ مِنْ الْمُشْرِکینَ

آقای «واقدی» متوفای 207 هجری است، در حالی که جنگ احد سال سوم هجرت بوده است. در حقیقت ایشان دویست سال بعد از جنگ احد می‌گوید: هرکسی عزیزی را از دست بدهد، ابتدا برای حمزه عزاداری می‌کند و بعد از آن برای عزیزشان عزا می‌گیرد.

در رابطه با سینه زنی هم در کتاب «مسند احمد بن حنبل» با سند صحیح در جلد ششم صفحه 274 روایتی از قول عایشه نقل شده است. این در حالی است که شما در کتب خود آوردید که پیغمبر اکرم فرمودند:

«خذوا شطر دینکم عن الحمیراء»

دو سوم دین خود را از عایشه بگیرید.

البدایة والنهایة، اسم المؤلف: إسماعیل بن عمر بن کثیر القرشی أبو الفداء، دار النشر: مکتبة المعارف – بیروت، ج 3، ص 129، فصل موت خدیجة بنت خویلد

ایشان می‌گوید که وقتی پیغمبر اکرم از دنیا رفت؛

«وَقُمْتُ أَلْتَدِمُ مع النِّسَاءِ واضرب وجهی»

ما زنان سینه زنی می‌کردیم و به صورتمان می‌کوبیدیم.

مسند الإمام أحمد بن حنبل، اسم المؤلف: أحمد بن حنبل أبو عبدالله الشیبانی، دار النشر: مؤسسة قرطبة – مصر، ج 6، ص 274، ح 26391

«أَلْتَدِمُ» به معنای سینه زنی است. این هم سیره أم المؤمنین عایشه که شما از همه زنان پیغمبر اکرم بیشتر او را دوست می‌دارید.

«مع النِّسَاءِ» نشانگر این است که نه تنها عایشه بلکه دیگر همسران پیغمبر اکرم هم سینه زنی می‌کردند. بازهم در کتاب «أنساب الاشراف» جلد اول صفحه 248 نقل شده است:

«فرأیتُ أزواجه قد وضعن الجلالیب عن رؤسهن یلتدمن فی صدروهن، ونساء الأنصار یضربن الوجودَ فذبحت حلوقهن من الصیاح»

زنان پیغمبر اکرم را دیدم در حالی که روسری‌ها را از سر برداشته بودند و داشتند سینه زنی می‌کردند و زنان انصار به صورتشان می‌زدند و به قدری فریاد می‌زدند که گلوهایشان از فریاد زدن پاره شده بود.

أنساب الأشراف، اسم المؤلف: أحمد بن یحیی بن جابر البلاذری (المتوفی: 279 هـ)، ج 1، ص 248، باب غسل رسول الله وتکفینه ودفنه

برادر بزرگوارم! آیا اگر معنای این روایت سینه زنی نیست، چیست؟! اگر بزرگان شما این مطالب را به شما نمی‌گویند، ما که تقصیر نداریم. ما همه این روایات را از کتب اهل سنت آوردم. والله هیچکدام از این کتب، کتب شیعیان نیست.

همچنین در کتاب «امتاع الأسماع» اثر «مقریزی» که یکی از علمای بزرگ اهل سنت و متوفای 845 هجری است، همین عبارت را می‌آورد و می‌نویسد:

«وقد قامت أمهات المؤمنین یلتدمن علی صدورهن»

امهات المؤمنین همگی در رحلت پیغمبر اکرم سینه زنی می‌کردند.

«وقد وضعن الجلابیب عن رءوسهن، ونساء الأنصار یضربن الوجوه، وقد بحّت حلوقهنّ من الصیاح»

إمتاع الأسماع بما للنبی من الأحوال والأموال والحفدة والمتاع، المؤلف: أحمد بن علی بن عبد القادر، أبو العباس الحسینی العبیدی، تقی الدین المقریزی (المتوفی: 845 هـ)، المحقق: محمد عبد الحمید النمیسی، الناشر: دار الکتب العلمیة – بیروت، الطبعة: الأولی، 1420 هـ - 1999 م، ج 2، ص 137، باب خبر أمهات المؤمنین

اگر مشروعیت سینه زنی را می‌خواهید، این روایت مشروعیت سینه زنی را بیان کرده است. عمل صحابه و امهات المؤمنین از حدیثشان بالاتر است.

ما در مورد حدیث می گوییم که شاید وجوهی دارد، توجیهی دارد یا تأویلی دارد. این در حالی است که سیره صحابه نه توجیهی دارد و نه تأویلی دارد.

ما در این خصوص روایاتی از حضرت فاطمه زهرا و دیگر ائمه و بزرگان داریم. بنده در این وقت کوتاه فقط به عنوان نمونه به این روایات اشاره کردم.

مجری:

بسیار خوب، خیلی ممنونم. حاج آقا الحمدلله به برکت این سؤالات که واقعاً جا دارد از آقای ناروئی عزیز هم تشکر کنیم، این روشنگری‌ها صورت گرفت.

شاید برای ما شیعیان این سؤالات پیش نیامده است، اما زمانی که با این مطالب آشنا می‌شویم در عقاید خودمان بسیار محکم‌تر و مستحکم‌تر خواهیم شد.

حضرت استاد وقت بسیار محدود است. تنها سؤالی که با برکت است و می‌توانیم به آن بپردازیم، درخواست عزیزانی است که التماس دعا گفتند و درخواست کردند تا حضرتعالی دعا بفرمایید. ان شاءالله ما هم آمین می گوییم و مستجاب می‌شود.

آیت الله دکتر حسینی قزوینی:

خدایا به ذات اقدست، به اسماء حسنایت، به آبروی اولیائت، به آبروی حضرت محمد و آل محمد و به آبروی حضرت صدیقه طاهره تو را سوگند می‌دهیم فرج حضرت ولی عصر حجة بن الحسن را نزدیک بگردان. خدایا ما را از یاران خاص، سربازان فداکار و شهدای رکاب حضرت بقیة الله الأعظم قرار بده.

خدایا رفع گرفتاری از همه گرفتاران بفرما. خدایا حوائج همگان را برآورده نما. خدایا به حق حضرت محمد و آل محمد دعاهای ما و دعاهای بینندگان عزیزمان را به درجه اجابت مقرون بفرما.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

مجری:

حاج آقا از شما تشکر می‌کنیم، دست شما درد نکند. تشکر می‌کنیم از همه شما بینندگان عزیز و ارجمند که تا انتهای برنامه «حبل المتین» همراه ما بودید. ان شاءالله تا «حبل المتین» دیگر و جلسه آینده خدانگهدار.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته



مطالب مرتبط:
همراه با رسول الله در آخرین ساعات غمبار حیات آن بزرگوار!دو شرط اساسی در زیارت ابا عبدالله الحسین (سلام الله علیه)وحدت امت اسلامی، ضرورت اجتناب ناپذیر عصر حاضرسه عامل مهم و اساسی در شکل گیری حادثه کربلا
Share
1 | رضایی | Germany - Bad Muenstereifel | ١٤:٠٩ - ٠٥ ارديبهشت ١٤٠٢ |
ناصبی پست فطرت
2 | رضایی رافضی | Germany - Bad Muenstereifel | ١٦:٥٨ - ٢٥ آبان ١٤٠٢ |
اینها هم بی سواد هستند و هم عناد دارند.قسم میخورم
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :
  

آخرین مطالب