نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
همكاري حوزه علميه قم و الازهر مصر
کد مطلب: 2318 تاریخ انتشار: 14 خرداد 1390 تعداد بازدید: 1161
اخبار » عمومي
همكاري حوزه علميه قم و الازهر مصر

وي با اشاره به اين كه سابقه فعاليت حوزه هاي علميه به دوران پيامبر گرامي اسلام بر مي گردد، افزود: در دوران صدر اسلام پيامبر گرامي اسلام با حضور در مساجد به سؤ الات ديني و شرعي مردم پاسخ مي دادند و حتي براي تبليغ اسلام نيز مبلغاني به مناطق مختلف اعزام مي كردند.

به گزارش رسا، مدير حوزه هاي علميه كشور از برقراري روابط علمي با الازهر مصر خبر داد و گفت: تبادل دانش پژوه ميان حوزه علميه قم و الازهر مصر در دستور كار قرار دارد.

آيت الله مرتضي مقتدايي، مدير حوزه هاي علميه كشور دقايقي قبل در جمع علماي شيعه و سني در حوزه علميه امام خميني(ره) گرگان با گراميداشت سالروز ارتحال امام خميني(ره) و قيام 15 خرداد، آن قيام خود جوش مردم را نقطه عطفي در تاريخ انقلاب اسلامي ايران دانست و گفت: استمرار همان حركت ملت ايران زمينه پيروزي انقلاب اسلامي ايران فراهم كرد.

وي با اشاره به اين كه سابقه فعاليت حوزه هاي علميه به دوران پيامبر گرامي اسلام بر مي گردد، افزود: در دوران صدر اسلام پيامبر گرامي اسلام با حضور در مساجد به سؤ الات ديني و شرعي مردم پاسخ مي دادند و حتي براي تبليغ اسلام نيز مبلغاني به مناطق مختلف اعزام مي كردند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اين كه حوزه هاي علميه بيش از هزار سال است كه نگهبان اصلي دين مبين اسلام بوده اند، خاطرنشان كرد: اگر احكام اسلامي از سوي حوزه و روحانيت نشر پيدا نمي كرد مردم ما نيز بويي از اسلام نمي بردند؛ از اين رو روحانيت با فراگيري علوم اسلامي در حوزه هاي علميه آن ارزش هاي ديني را گسترش داد.

مدير حوزه هاي علميه كشور، روحانيت را حافظ اصلي شريعت محمدي معرفي كرد و با بيان اين كه بقاي دين اسلام و دوري مردم از گناه، معصيت و رذايل اخلاقي به تبليغ احكام اسلامي از سوي روحانيت وابسته بوده است، خاطرنشان كرد: حوزه و روحانيت همواره در عرصه دفاع از مباني اسلامي ثابت قدم بوده و متحمل رنج ها و سختي هاي بسياري در اين عرصه شد.

آيت الله مقتدايي، استقرار نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را سبب هراس دشمنان و استكبار جهاني از ترويج مباني اسلامي دانست و خاطرنشان كرد: آنها ديدند كه يك نظامي سر كارآمده كه با شعار عدالت، درستي، صفا و صميميت مي تواند الگو و سرمشقي براي ديكر كشورهاي جهان باشد و به همين دليل همه تلاش خود را براي براندازي آن به كار گرفته اند.

وي با بيان اين كه دشمنان نظام از همان روزهاي ابتدايي پيروزي انقلاب در مقام براندازي اين نظام اسلامي برآمدند، گفت: بيش از سه دهه است كه از هر توطئه و نقشه اي براي براندازي نظام مقدس جمهوري اسلامي استفاده كردند ولي در هيچ مرحله اي موفق نشدند.

آيت الله مقتدايي ادامه داد: با وجود همه توطئه افكني هاي سي ساله نظام سلطه عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي، اما اين نظام و كشور هر روز مقتدرتر مي شوند و اين مهم ترين دليل بر حقانيت اين نظام اسلامي است.

عضو مجلس خبرگان رهبري به هشت سال جنگ تحميلي عليه كشورمان اشاره كرد و گفت: استكبار جهاني و ايادي او اعتلاف كرده بودند در دفاع مقدس اين نظام را نابود كنند، اما باز هم توطئه هاي آنها عليرغم همه امكاناتشان خنثي شد و ملت ايران پيروز ماند.

وي با اشاره به اين كه حوزه هاي علميه از ابتدا حافظ و نگهبان دين مبين اسلام بوده و هستند، تصريح كرد: امروز در نظام مقدس جمهوري اسلامي، رهبري با روحانيت است و اين قشر تأثير گذار جامعه اسلامي در هر منطقه اي با تبليغ دين و تشويق مردم به همراهي با نظام، عموم جامعه را در صحنه نگه داشتنه اند.

مدير حوزه هاي علميه كشور، حفظ وحدت و همدلي را رمز پيروزي امت اسلامي در برابر دشمنان اسلام دانست و با بيان اين كه وحدت امت اسلام يكي از بزرگ ترين و مهم ترين سفارش امام راحل بود، ادامه داد: بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي حتي در وصيت نامه سياسي و الهي خود نيز به اين مسأله تأكيد ويژه اي داشتند و بقاي نظام را در گرو وحدت ميان امت بيان كردند.

آيت الله مقتدايي با اشاره وجود قوميت هاي مختلف در مناطق مختلف كشور بر وحدت و همدلي اين قوميت ها تأكيد كرد و گفت: امروز همه اين قوميت ها به دنبال يك مسأله و هدف هستند و بايد با حفظ وحدت و برادري توطئه هاي دشمنان را خنثي كنند.

وي، حوزه هاي علميه را حافظ وحدت و همدلي در كشور دانست و تصريح كرد: علما و روحانيان شيعه و سني بايد با همراهي و همكاري هم زمينه تقويت وحدت درميان امت اسلامي را فراهم كنند.

عضو مجلس خبرگان رهبري، تقويت نظام مقدس جمهوري اسلامي را در تقويت حوزه هاي علميه دانست و با بيان اين كه اين مسأله براي ما كاملاً ثابت شده است، ادامه داد: هر گاه يك حوزه علميه حتي كوچك در منطقه اي فعال باشد دشمنان اسلام نظير، بهائيت، وهابيت و فرقه هاي ضاله نمي توانند در آن منطقه نفوذ كنند.

وي، تقويت مدارس علميه را يكي از مهم ترين برنامه هاي مركز مديريت حوزه هاي علميه دانست و با بيان اين كه در قدم اول مديريت استاني در27 استان راه اندازي شد، خاطرنشان كرد: خوشبختانه اين مديريت با همراهي و همكاري علما و روحانيان برجسته استان ها راه اندازي شد و قدم هاي مثبتي نيز درجهت تقويت مدارس علميه سطح كشور برداشته شده است.

آيت الله مقتدايي در بخش ديگري از سخنان خود از فراهم شدن زمينه براي همكاري علمي با الازهر مصر خبر داد و گفت: متأسفانه در گذشته به دليل حضور يك حاكم ديكتاتور در مصر كه وابسته به آمريكا بود، مسؤولان الازهر اجازه همكاري علمي با حوزه علميه قم را نداشتند كه خوشبختانه با سرنگويي آن حاكم ديكتاتور اين زمينه فراهم شد.

وي از ملاقات با يك گروه اعزامي از مصر چند روز گذشته در قم خبر داد و بيان داشت: آن گروه اعزامي از الازهر مصر خواستار برقراري روابط علمي ميان الازهر و حوزه علميه قم شدند و حتي پيشنهاد دادند كه به منظور تقويت اين روابط مسؤولان الازهر و حوزه علميه قم سفرهايي نيز براي نمايندگان اين دو مركز بزرگ اسلامي كشور فراهم شود.

آيت الله مقتدايي با بيان اين كه ما از برقراري اين ارتباط استقبال مي كنيم، گفت: خوشبختانه با سرنگوني حسني مبارك اين روابط حسنه در حال برقرار شدن است.

وي در ادامه سخنان از پيشنهاد برقراري روابط علمي با الازهر مصر خبر داد و گفت: قطعاً اين پشنهاد مورد پذيرش قرار خواهد گرفت و در اين پيشنهاد قرار است طلابي از كشورمان براي تحصيل به الازهر مصر و همچنين طلابي از مصر براي تحصيل در حوزه علميه قم اعزام شوند.

عضو مجلس خبرگان رهبري، تبادل دانش پژوه با الازهر مصر را يكي از برنامه هاي حوزه علميه قم دانست و تصريح كرد: در صورت فراهم شدن زمينه اين ارتباط با يك جامعه علمي برقرار خواهد شد.

وي در ادامه از روحانيان شيعه و سني خواست با توجه به اين كه در سطح كلان علما به دنبال تقويت وحدت و همدلي هستند در سطح شهرستان و مناطق كوچك نيز روحانيان شيعه و سني به دنبال تقويت برادري و وحدت باشند.

آيت الله مقتدايي در ادامه سخنان خود با بيان اين كه امروز دشمنان اسلام تنها به دنبال ايجاد تفرقه و اختلاف ميان امت اسلامي هستند، بيان داشت: آنها در تلاش هستند ذهن نسل جوان جامعه ما را نسبت به انقلاب، اسلام و روحانيت بدبين كنند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با تأكيد براين كه حفظ وحدت و همدلي در مقابل طرح هاي خائنانه دشمنان اسلام يك ضرورت است، خاطرنشان كرد: امروز بايد با بهره گيري از احكام اسلامي به ويژه قرآن كريم در برابر توطئه هاي دشمنان ايستادگي كنيم.

وي در ادامه سخنان خود به سفر ده روزه مقام معظم رهبري به قم اشاره كرد و با بيان اين كه رهنمودهاي معظم له در صد محور استخراج شده و در اختيار معاونت هاي حوزه علميه قرار گرفت، تصريح كرد: برخي از تحولاتي كه رهبرمعظم انقلاب اسلامي خواسته بودند و پيشنهاداتي كه داده بودند در حال اجرا است و حتي اجرايي شده است.



Share
1 | Momen Abdullah | Iran - Khorramshahr | 24:32 - 16 خرداد 1390 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
«اين دو مرکز بزرگ اسلامي »
مرکز اسلامي؟؟؟!!!! الازهر و مرکز اسلامي؟؟؟ منظور از اسلام توحش خالد است؟

«در صورت فراهم شدن زمينه اين ارتباط با يک جامعه علمي برقرار خواهد شد»

جامعه علمي؟

مگر علمي که در دانشگاههاي آمريکا است 1 ميليارد مرتبه بيشتر از حوزه الازهر نيست؟
پس چرا تلاشي براي برقراري ارتباط علمي با آنها نمي‌شود؟

آيا عجيب نيست که خود عمري در پي ارتباط با علم نصاري است و ما در پي ارتباط علمي با جهالت ابوبکريسم هستيم؟
*****
«روحانيان شيعه و سني به دنبال تقويت برادري و وحدت باشند»

عزيزان حوزه
چگونه است که شما با ضد ولايت ... وحدت نمي‌کنيد ولي با ضدولايت علي (عليه السلام) وحدت مي‌کنيد؟


يا علي
2 | حقيقت درغدير است | Iran - Tehran | 11:27 - 22 خرداد 1390 |
0
 
 
0
پاسخ نظر
باسلام.برادارن عزيز حوزه مگر خداي نكرده دچار فقر علمي شده ايد كه روبه دانشگاه الاهزمصر آورده اند يا قلب برادران اهل سنت بقدري نرم شده كه حاضر شده اند فرهنگ شيعه كه همان فرهنگ پيامبراسلام بپزيرند.... يااينكه منظور ترويج فرهنگ وهابيت است.......گزينه اول كه درست نيست چون فرهنگ شيعه بقدري كامل است كه سر سوزني نياز به كسي ندارد....گزينه دوم هم درست نيست چون گوش اهل سنت را به دروغ چنان وهابي پر كرده اند كه بعد از 1400سال چون عمر سوسمار ميل ميكرده و دوست داشته آنهاهم سوسمار مي خورند كه گذشته از احكم اسلام علم پزشكي هم خوردن سوسمار را منع مكند حاضر نيستند از يك مسئله ساده صرف نظر كنندووووووووووآنها راضي ميشوند فرهنگ اهلبيت عليهم السلام را حتي در حد شنيدن بپذيرند ولي گزينه سوم با توجه به بي خيالي و بي اهميت دانستن اين مسئله كه هر كسي به اندازه خود مسئول است..... وهابي هادر سراسر دنياو متاسفانه در ايران و متاسفانه حتي درتهران و مشهدمقدس فعاليت ميكنند و كسي هم مانع نميشود اما وقتي ارتباط بر قرار شد و امكانات دراختيار قرار ميگيرند آن وقت است كه بايد فاتحه اسلام و شيعه ودين و غيرت و ناموس و مردانگي وعزت و خون شهدا زحمات مراجع و علماي دلسوز دين را بايد خواند بااين وجود گزينه آخر صحيح است متاسفانه..متاسفانه.متاسفانه.متاسفانه.متاسفانه.متاسفانه. اللهم عجل لوليك الفرج
   
* نام:
* پست الکترونیکی:
* متن نظر :