نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
فهرست نظرات

از تاريخ: تا تاریخ: عبارت موردنظر: محل جستجو:

« شماره صفحه از 2830  »
41
کد مطلب: 5907 - عنوان: زندگينامه امام جواد علیه السلام
نام و نام خانوادگی: محمدحسين - تاریخ انتشار: ٠٢:٢٨ - ١٥ بهمن ١٣٩٧
السلام عليک ياجوادالاعمه يامحمدبن على بن موسى الرضا عليه الات تهيية والسلام......اى كه اززهرهلاهل جگرت ميسوزد...دل زارت چودل زار پدرت ميسوزد.آقاجانم دستمون رابگيروازيوسف گمگشته ات بخواه كه تمام شيعه را مورد دعاى خيرش قراربده.
بارالاها: من كه بارهااومدم كرب بلا ونجف وكاظمين ...بازهم روزى كن كه دوباره بيايم حرمين خدابحق امام جواد آخروعاقبت ايران اسلامى وايرانى رادركل جهان ختم بخيركنه انشاءالله تعالى.
42
کد مطلب: 4927 - عنوان: آيا عزاداري براي امام حسين عليه السلام بدعت است؟
نام و نام خانوادگی: خادم الحسین - تاریخ انتشار: ٢٣:٥٢ - ١٢ بهمن ١٣٩٧
از زحمات شما متشکرم_اجرتان با سیدالشهداء_حضرت فرمودند: ولایت ما نوری است که خدا به هر کسی نمیدهد_التماس دعا
43
کد مطلب: 9434 - عنوان: تبدیل خانه حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها به توالت توسط وهابیت
نام و نام خانوادگی: شاهد - تاریخ انتشار: ١٤:٢٧ - ١٢ بهمن ١٣٩٧
شاخ شیطان از نجد بیرون اومد و الان بیشتر از ۲۰۰ساله داره این جسارتهارو به پیامبر(ص)و خاندان پاک و مطهرش انجام میده.لعنت خدا بر یاوران شیطان
یا مهدی ادرکنی
44
کد مطلب: 11806 - عنوان: جسارت وقیحانهٔ «بن‌عثیمین» به حضرت فاطمهٔ زهرا -صلوات الله وسلامه علیها- در موضوع نزاع با ابوبکر
نام و نام خانوادگی: شاهد - تاریخ انتشار: ١٤:١٧ - ١٢ بهمن ١٣٩٧
سلام
اگه به حدیث ثقلین عمل میکردند دچار این انحرافات نمیشدند.
این مفتی وهابی تو کتابهای صحیحین (که به قول خودشون بعداز قران صحیحترین کتابهاست)یا صحاح این حدیث رو ندیده که بغض فاطمه بغض من است وخوشنودی او خوشنودی من است.
خیلی دوست دارم ببینم این حدیث چه جوری توجیح میکنه.

البته اینم بگم که این اقای مفتی که میگه تو مخامصه و دعوا واسه انسان عقل نمیمونه، خودش در حالت عادی هم هیچ عقلی نداره.البته ایشون با این اعتقادشون نسبت حضرت فاطمه(ع) ، ناصبی بودن خودش و ثابت کرد
45
کد مطلب: 4971 - عنوان: آيا آيه اي در قرآن كريم در باره جواز توسل به مردگان وجود دارد؟
نام و نام خانوادگی: ارسی - تاریخ انتشار: ١١:٢٢ - ١٢ بهمن ١٣٩٧
چیزی که فرمودین که از پیامبران پیشینی که فرستادیم بپرس !
این در عالم خوابه چون خداوند میفرماید هرچی در عالم خواب به تو نشان دادیم حقیقت است و اشتباه نمیکنی تازه هر اتفاقی که از خبرهای غیب از کذشته داره به پیامبر اخبار میشه به خاطر تسکین دلشونه که محکم بشن و تسکین بگیرن همین بقیه پیامبران گذشته چون مردم ازشون خواستن که اگر راسگویی چیزی بیار از طرف خداوند که بشر قادر به انجامش نباشه و از هیته علم خود شما و ما خارج باشه مثل معجزه ! پیامبران هم گفتند من مرده رو زنده میکنم به اذن خداوند یا خداوند منو باخبر میکنه که از اسرار خونه هاتون باخبر میشم یا مریضی پیسی رو و کور مادر زادو یا بقیه پیمبرها مثلا اصا رو مار کرده و غیره اینا علم غیب یا خالق چیزی بودن نیست متلق اینا برای اسباط رسالتشون که مردم قانع بشن که اینها از طرف خداوند اومدن چون در ربوبیت و لوهیت خداوند کسی شریک نیست مثلا مالک زمان بودن که من بگم یا امام رضا در جا همزمان بامن کسی دیگه در نقطه ای از شهری بگه یا امام رضا هردورو بشنووند یا اجابت کنند حتی این اجازه رو به فرشته ی مرگ روهم نداده و فرموده هرکس مرگش رسد فرشتگان ما جانش را میگیرن یعنی یک فرشته نمیتونه دونفرو درجا در دومکان بکشه میشه لطف کنید بیشتر برامون توضیح بدین بیشتر بدونیم چون خیلی مایلم دانشم بالا بره من هیچ تحقیقی نکردم جز اینکه قرآن خوندم و همین لطف کنید بیشر راهنمایی بفرمایید مچکرم از وقت گذاشتنتون
پاسخ:
با سلام
در رابطه با علم غیبی که از انبیاء برای شما فرستاده شد، این که هدف از این اخبار غیبی چه بوده است ارتباطی با اصل غیب بودن آن ندارد.
شما می گویید معجزه بوده است و برای اثبات رسالت، به فرض هم که این را بپذیریم باز هم منافاتی با اصل علم غیب بودن ندارد.
خداوند برای اثبات رسالت پیامبری به او علم غیب داده است.
این که شما اصرار دارید که این علم غیب از طرف خداوند است را متوجه نمی شوم، مگر ما این را انکار کردیم که این علوم غیب از سمت خداوند است؟
تمامی علوم انبیاء چه غیبی باشند و چه غیر آن همه از تفضل های خداوند است و خدا این علوم را به آن ها داده است؛ پس این که خدا علم غیب را به پیامبری بدهد دلیل نمی شود که آن علم غیب نباشد.
اتفاقا ما هم می گوییم بر اساس آیات قرآن خداوند مالک اصلی علم غیب است؛ اما همان خدا در قرآن فرموده است که به رسولانی که از آن ها راضی باشد آگاهی از غیب می دهد ؛ پس بر اساس قرآن داشتن علم غیب برای انبیاء هیچ اشکالی ندارد.
اگر بگوییم پیامبری علم غیبی دارد که خدا به او نداده است آن وقت شبهه شریک بودن با خدا پیش می آید اما اگر بگوییم خداوند این علم غیب را به آن ها داده است دیگر این مشکل هم پیش نمی آید همان طوری که خداوند چیزهای دیگری به دیگر بندگانش می دهد.
در رابطه با شنیدن صدای چند نفر همزمان، این مورد امروز هم در مورد پیامبر صادق است؛ زیرا مسلمانان جهان همه روزه 5 وقت به پیامبر در آخر نماز سلام می دهند.
یا باید بگوییم که پیامبر این سلام را نمی شنود که در این صورت سلام نماز لغو است و خداوند کار لغو و بیهوده انجام نمی دهند یا باید بگوییم پیامبر این سلام ها را می شنوند در این صورت می گوییم همان طوری که پیامبر می تواند بشنوند دیگر ائمه هم می توانند بشنوند.
اساسا زمانی کسی می تواند با خدا در صفتی شریک شود که بگوید من این صفت را خودم دارم و خدا به من نداده است؛ اما اگر بگوید که خداوند به من تفضل کرده است که این صفت را داشته باشم در این صورت دیگر شریک خدا محسوب نمی شود بلکه اتفاقا نیازمندتر است به خدا چون خدا هر لحظه می تواند آن صفت را از او بگیرد؛ لذا برای وجود آن صفت در خودش به خدا نیازمندتر است نسبت به کسی که اصلا چنین صفتی ندارد.
اهل سنت برای توجیه این جریان می گویند خداوند ملکی را قرار داده است که این سلام را به پیامبر برسانند ما هم در جواب به اهل سنت می گوییم پس این که کسی همه صداها را بشنوند لزوما شریک خدا نشده است و به قول شما مواردی وجود دارد که کسی مثل پیامبر همزمان صدای همه را می شنود ولی شرک هم محسوب نمی شود
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

46
کد مطلب: 5127 - عنوان: عائشه، در چند سالگي با رسول خدا (ص) ازدواج كرده است؟
نام و نام خانوادگی: عبالحمید - تاریخ انتشار: ٠١:٠١ - ١٢ بهمن ١٣٩٧
این مطالبی که کپی کردید کذبه .
حضرت عایشه در سن کم با رسول الله ازدواج کرده و مشکل شرعی هم نداره.
پاسخ:
سلام علیکم
دلائل در مقاله بالا ذکر شده اگر قبول ندارید لطفا دلیل بیاورید.
گروه پاسخ به شبهات مؤسسه ولی عصر (عج)

47
کد مطلب: 5004 - عنوان: آيا تا قبل از سال 71 ، تقويم ها در باره حضرت زهرا (سلام الله علیها) از كلمه «وفات» استفاده مي كرده اند؟
نام و نام خانوادگی: یک مسلمان - تاریخ انتشار: ٢٠:٣٤ - ١١ بهمن ١٣٩٧
سلام بر دوستان عزیز بر برادران شیعه.
بنده چند تا سوال دارم. علی ع با کدوم غیرت گذاشت زنش بره درو باز کنه؟ چرا دفاع نکرد برای اسلام خوب حضرت علی میگه مردی که غیرت نداره هیچ خیری در او نیست.
چرا بعد رسیدن به خلافت رسوا نکرد خلافیه قبلیشو فدک رو بر نگردوند به صاحبان اصلیش
پاسخ:
سلام علیکم
❗️چرا پیامبران به همسران خود اجازه میداد که پشت در آمده ودر را برای افراد باز کنند؟
❗️ابن عساکر از بزرگان شما روایت میکند:
"پیامبر از خانه زینب دختر جحش بیرون آمد ووارد خانه ام سلمه شد چون آن روز نوبت آمدن آن حضرت به خانه وی بود مدتی نگذشت که علی آهسته دق الباب کرد، پیامبر بیدار شد، ام سلمه پاسخ نداد حضرت فرمود بلند شو ودر را باز کن"
جواب سؤال دوم
1. گذشت زمان این حادثه و عدم ضرورت طرح مجدد آن از سوی حضرت علی (ع)
ابو بصیر مى‏گوید: از امام صادق (ع) پرسیدم: چرا حضرت على (ع) پس از به حکومت رسیدن فدک را پس نگرفت؟ آن حضرت فرمود: چون ظالم و مظلوم هر دو مرده بودند و خداوند ظالم را کیفر و مظلوم را پاداش داده بود و على بن ابى طالب (ع) خوش نداشت چیزى را که غاصب آن کیفر و مغصوبه آن پاداش دیده، برگرداند. ( فَقَالَ لَهُ لِأَنَّ الظَّالِمَ وَ الْمَظْلُومَةَ قَدْ کَانَا قَدِمَا عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ أَثَابَ اللَّهُ الْمَظْلُومَةَ وَ عَاقَبَ الظَّالِمَ، فَکَرِهَ أَنْ یَسْتَرْجِعَ شَیْئاً قَدْ عَاقَبَ اللَّهُ عَلَیْهِ غَاصِبَهُ وَ أَثَابَ عَلَیْهِ‏ الْمَغْصُوبَةَ . بحارالانوار، ج 29، ص 395، ح 1.)
2. گذشت حقوق شخصی به جهت مصالح عمومی
ابن ابراهیم کرخى مى‏گوید: از امام صادق (ع) پرسیدم: على (ع) وقتى که حاکم مردم شد، چرا فدک را برنگردانید؟ امام در جواب فرمود: پیامبر (ص) وقتى که مکه را فتح کرد، به او گفتند: آیا به خانه‏ات بر نمى‏گردى؟ فرمود: خانه ما را که عقیل فروخته است. گفتند: چرا پس نمى‏گیرى؟ فرمود: ما خاندانى هستیم که اگر چیزى را از ما به ستم بگیرند، آن را باز نمى‏گردانیم، حضرت على (ع) هم به پیروى از پیامبر (ص) باز پس نگرفت. بحارالانوار، ج 29، ص 395، ح 2.
شخصى از امام کاظم (ع) پرسید: چرا على (ع) فدک را باز پس نگرفت، امام در جواب فرمود: ما خاندانى هستیم که ولیّمان خدا است، حق ما را تنها او مى‏گیرد و ما اولیاى مردم هستیم و حقوق آنان را از ستمگران باز پس مى‏گیریم، ولى براى خودمان باز پس نمى‏گیریم.
بحارالانوار، ج 29، ص 395، ح 3
گروه پاسخ به شبهات مؤسسه ولی عصر (عج)

48
کد مطلب: 4971 - عنوان: آيا آيه اي در قرآن كريم در باره جواز توسل به مردگان وجود دارد؟
نام و نام خانوادگی: ارسی - تاریخ انتشار: ٢٢:١٤ - ١٠ بهمن ١٣٩٧
جواب سوالی که گفتیت که زنده ها غیر خدا نیستن
این دنیا دنیای مادی هستش و ما تا زنده ایم میتونیم به هم کمک کنیم و برای سلامتی و هدایت همم دعا کنینم یا اصلا دسته جمعی دعا کنیم چون خداوند دراین دنیا به وسیله ی اسباب و علل کمکمون میکنه شما به خدا پناه میبرید که روزیمون بده مثلا خداهم کیسه ای پول نمیدازه رو سرت از طریقی یا شخص یا کار یا پیشنهادی از کسی یا کشاورزی یا هرچیز دیگه روزیتو میرسونه و دعا هامونم همین طور در یک حال که طرف توبه کنه و اصلاه کنه خودشو و کار شایسته ای انجام بده و از راه راست دیگه منحرف نشه در غیر این صورت دعای کسی برای کسی اسر گذار نخواد بود اما اون دنیا دیگه مثل این دنیا نیست چون تمام فرصتها مال این دنیاست بمیریم دیگه تمومه اونجا دیگه نه امتهانی در کاره نه فرصتی که کار خوبی بکنیم نه دعایی برای کسی کاری میکنه نه شفاعتی و نه یارو یاوری خواهیم داشت جز خدا و اونجا داوری مطلق ازآن خداست و هر کس به اندازه کارهای خود جزا داده میشه و خداوند مشرکو کافرو بهشت بهشون حرام شده و بغیر آنها رو بخواد بعداز پاک شدن از کناهانشان بخشیده میشن اون کسی که برامون دعا کرده در این دنیا اون دنیا که نمیاد پیش خدا بگه چون برای اون دعا کردم الان من شفیعشم ببخشش چون اون دنیا فقط اعمالمون جلو میاد و بر اصاص کارهامون جزادخدخ میشم اگه اگر اون دنیا مثل این دنیا باشه دیگه عدالتی وجود نداره چون گنهکارو غیر گنهکار باهم مساوی میشن اونا با استفاده از کارهای شایسته اینام با استفاده از شفاعت کنندگان دیگه خسته نباشین این شد این دنیاکه عدالت چیشد پ این دعاهای این دنیا رپطی به شفیع در آخرت نداره اینجا مثل حقو ناسه که کار بدی کرده باشیم از طرف بخوایم مارو ببخشه و از خداهم بخواهد مارو ببخشه که من از کردم پشیمونم اونم میگه بخشیدمت و از خدا خواستم امیدوارم خداوند ببخشدتون این چه ربطی به شفاعت کردن در اون دنیا
پاسخ:
با سلام
شما دائم بین شفاعت و توسل خلط می کنید و طوری صحبت می کنید که انگار این دو مسئله یکی است.
اجماع مسلمین شفاعت در آخرت را قبول دارند.
سؤال شما در مورد توسل بود و در جواب بیان شد که شما یک آیه از قرآن بیاورید که بگوید توسل کردن به زنده اشکالی ندارد و فقط توسل کردن به مرده اشکال دارد.
مثل این که شما از آوردن چنین آیه ای عاجز هستید.
پس حق ندارید در دنیا به چیزی توسل جویید و نمی توانید از دیگران بخواهید که به شما کمک کنند؛ چون طبق برداشت غلط شما از قرآن توسل مطلقا حرام است.
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

49
کد مطلب: 4971 - عنوان: آيا آيه اي در قرآن كريم در باره جواز توسل به مردگان وجود دارد؟
نام و نام خانوادگی: ارسی - تاریخ انتشار: ٢١:١٤ - ١٠ بهمن ١٣٩٧
اینم جواب اون سوالی که فرمودین آیه ای از قرآن بیارید که گفته شفیع نگیرید سوره ی انعام آیه ی 51
بنام خداوند بخشنده ی مهربان
به وسیله این قرآن آنهای که از روز رستاخیز میترسند بیم ده در آن روزی که برای آنها هیچ کسی یار و یاور و شفاعت کننده ی
آنها نخواهد بود بجز خداوند
اینو چکار کنیم
پاسخ:
با سلام
لطفا مطالب زیر را مطالعه کنید و بعد هر سؤال داشتید در خدمت هستیم
https://www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=6392
https://www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=5253
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

50
کد مطلب: 4971 - عنوان: آيا آيه اي در قرآن كريم در باره جواز توسل به مردگان وجود دارد؟
نام و نام خانوادگی: اسی - تاریخ انتشار: ٢١:٠٦ - ١٠ بهمن ١٣٩٧
سوره اعراف آیه ی 188 ای پیامبر بگو من مالک سود و زیان خود نیستم مگر آنچه خدا بحواهد و از غیب و اسرار نهان خبر ندارم . واگر از غیب با خبر بودم سود فراوانی برای خود فراهم میکردم و هیچ بدی و زیانی به من نمیرسید . من فقط بیم دهنده و بشارت دهمنده ام برای کسانی که ایمان بیاورند تمام
پیامبر بزرگوار داره خودش میگه که علم غیب ندارم و مالک سود و زیان کسی نیستم من فقط بیم دهنده و بشارت دهندم شما هی میگین نه اون برا خودش گفته خدا بهش این قدرتو داده کجاست لطف بکنید آیه ای بیارید ماهم بدونیم
پاسخ:
با سلام
خداوند در سوره جن می فرماید:
عَالِمُ الْغَيْبِ فَلَا يُظْهِرُ عَلَى غَيْبِهِ أَحَدًا إِلَّا مَنِ ارْتَضَى مِنْ رَسُولٍ فَإِنَّهُ يَسْلُكُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَمِنْ خَلْفِهِ رَصَدًا
سوره جن آیه 26 و 27
در آیه خداوند امکان غیب دانستن را در رابطه با رسولان خود به اثبات رسانده است و می فرماید که از هر رسولی که راضی باشد او را از غیب آگاه می سازد.
از آنجا که پیامبر اسلام اشرف و بهترین انبیاء و رسولان است؛ پس خداوند پیامبر خود را از غیب آگاه می کند.
در آیات بسیاری از قرآن آمده است که دیگر انبیاء هم چنین علمی داشته اند؛ مثلا:
وَ قالَ نُوحٌ رَبِّ لا تَذَرْ عَلَی الْأَرْضِ مِنَ الْکافِرِینَ دَیاراً إِنَّک إِنْ تَذَرْهُمْ یضِلُّوا عِبادَک وَ لا یلِدُوا إِلاَّ فاجِراً کفَّاراً
"نوح" گفت: پروردگارا! روی زمین احدی از کافران را زنده مگذار. چرا که اگر آن‌ها را بگذاری بندگانت را گمراه می‌کنند و جز نسلی فاجر و کافر به وجود نمی‌آورند.
سوره نوح (71): آیات 26 و 27
حضرت نوح از کجا می‌فرماید: وَ لا یلِدُوا إِلاَّ فاجِراً کفَّاراً؟
حضرت یوسف در تعبیر خواب "هفت گاو لاغر هفت گاو چاق را می‌خورند"، گفت: شما هفت سال محصول می‌کارید و آن‌ها را در سنبل قرار می‌دهید. پس از آن هفت سال قحطی می‌آید. «طبری» و دیگران نوشته‌اند:
«وهذا خبر من یوسف علیه السلام للقوم عما لم یکن فی رؤیا ملکهم ولکنه من علم الغیب الذی آتاه الله دلالة علی نبوته وحجة علی صدقة»
جامع البیان عن تأویل آی القرآن، اسم المؤلف: محمد بن جریر بن یزید بن خالد الطبری أبو جعفر، دار النشر: دار الفکر - بیروت – 1405، ج 12، ص 232، باب یوسف: (49) ثم یأتی من... ..
یک مرتبه یک معبّر تیری در تاریکی رها می‌کند اگر درست شد می‌شود و اگر درست هم نشد نمی‌شود. حال حضرت یوسف در اینجا قاطعانه از آینده خبر می‌دهد و دقیق هم درمی‌آید.
حضرت عیسی می‌فرماید: من از آنچه در خانه‌های خود می‌خورید خبر می‌دهم. «نووی» می‌گوید:
«ومنها إخباره بالمغیبات»
خبردادن حضرت عیسی به غیب‌ها.
«قال الله تعالی إخبارًا عنه: {وَأُنَبِّئُکم بِمَا تَأْکلُونَ وَمَا تَدَّخِرُونَ فِی بُیوتِکمْ}»
خداوند عالم از قول حضرت عیسی نقل می‌کند: و از آنچه می‌خورید و در خانه‌های خود ذخیره می‌کنید، به شما خبر می‌دهم.
لکتاب: تهذیب الأسماء واللغات، المؤلف: أبو زکریا محیی الدین یحیی بن شرف النووی (المتوفی: 676 هـ)، عنیت بنشره وتصحیحه والتعلیق علیه ومقابلة أصوله: شرکة العلماء بمساعدة إدارة الطباعة المنیریة، یطلب من: دار الکتب العلمیة، بیروت – لبنان، (تخریج الأحادیث وتخریج أسماء الرجال لـ مصطفی عبد القادر عطا، ولی است فی المطبوع)، ج 2، ص 47، ح 483
همچنین پیغمبر اکرم از پیروزی روم در آینده خبر می‌دهد. این موارد همگی نشانگر این است که پیامبران علم غیب داشتند.
برای مطالعه بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=7738
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

51
کد مطلب: 4971 - عنوان: آيا آيه اي در قرآن كريم در باره جواز توسل به مردگان وجود دارد؟
نام و نام خانوادگی: ارسی - تاریخ انتشار: ٢٠:٢٣ - ١٠ بهمن ١٣٩٧
کل قرآن برو از اول بخوانش همش رو این موضوع تاکید کرده حالا این سوره مبارکه اعراف آیه ی 194 فرموده : آنهایی راکه غیراز خدا میخوانید بندگانی همچون خود شماهستند اگر راست میگویید آنها را صدا کنید باید به شما پاسخ دهند
پاسخ:
با سلام
این آیه خطاب به مشرکین است و در مورد کسانی است که غیر خدا را پرستش می کنند.
این آیه ارتباطی به توسل ندارد.
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

52
کد مطلب: 4971 - عنوان: آيا آيه اي در قرآن كريم در باره جواز توسل به مردگان وجود دارد؟
نام و نام خانوادگی: ارسی - تاریخ انتشار: ١٥:٢٨ - ١٠ بهمن ١٣٩٧
خوب امکان نداره تو قرآن تناقض باشه یک جا بگه هیچ شفیع و واسته ی ندارید یه جای دیگه بگه شفیع بگیرید اونجا که شما دارید میگید برید پیش پیامبر چون پیامبر زنده بودن اما الان در بین ما نیستن خوب اگه راست میگین بری پیش پیامبر برید صداش ب نید ببینی جوابی میشنوید پیامبر من کجا پیدا کنم برم پیشش تا برام دعا کنه ها این فرق داره که من برم پیش یکی برام دعا کنه یه مثلا پدرو مادر این اشکال نداره ولی اونا نمیتونن در اون دنیا شفیع ما بشن حتی قطره ای گناه ازمون دور کنن مگر لطف خدا چرا نمیفهمین هرکی مثعول اعمال خودشه چند بار خداوند براون تکرار کنه اما کو گوش شنوا
پاسخ:
با سلام
شما می گویید در قرآن گفته است که شفیع نگیرید و واسطه قرار ندهید.
می شود یک آیه قرآن برای ما ذکر کنید تا بدانیم در کجای قرآن گفته است که اگر واسطه زنده باشد عیبی ندارد؛ ولی اگر واسطه زنده نباشد اشکال دارد؟
عایشه دستور داده که از قبر پیامبر (ص) طلب استغاثه و حاجت کنید . کتاب مسند دارمی معروف به سنن دارمی ، تألیف ابو محمد عبد الله بن عبد الرحمن بن فضل بن بهرام دارمی ، با تحقیق حسین سلیم اسد الدارانی ، جلد اول ، چاپ دار المغنی ، صفحه ۲۲۷ ، باب ۱۵ ، روایت ۹۳ :
حدثنا ابو الجوزاء اوس بن عبد الله قال : قحط اهل المدینه قحطا شدیدا ، فشکوا إلی عایشه فقالت : انظروا قبر النبی | فجعلوا منه کوا الی السماء حتی لایکون بینه وبین السماء سقف …
در زمان عایشه مردم مدینه دچار قحطی شدند ، مردم پیش عایشه شکایت کردند که ما با این قحطی چه کار کنیم ؟
عجیب بوده که آن زمان مردم به جای این که به درگاه خداوند بروند پیش عایشه می روند
عایشه هم به جای این که بگوید از خداوند طلب حاجت کنید می گوید :
بروید سراغ قبر رسول خدا (ص) و از قبر ایشان طلب حاجت کنید …
در روایت دیگری صحابی دیگری به نام بلال بن حارث به قبر پیامبر متوسل می شود و عمر هم این کار او را تأیید می کند:
https://www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=4972
اگر توسل گمراهی است اولین نفر عایشه و عمر هستند که گمراه هستند.
برای مطالعه بیشتر در رابطه با توسل و شفاعت از نگاه قرآن و روایات اهل سنت به لینک های زیر مراجعه کنید:
https://www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=4971
https://www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=6392
https://www.valiasr-aj.com/persian/mobile_shownews.php?idnews=5253&startrec=1
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

53
کد مطلب: 4971 - عنوان: آيا آيه اي در قرآن كريم در باره جواز توسل به مردگان وجود دارد؟
نام و نام خانوادگی: ارسی - تاریخ انتشار: ١٥:٠٣ - ١٠ بهمن ١٣٩٧
کجا گفته به سراق قبر بروید !!! مگه قرآنو نخوندین !! قرآنو ول کردین رفتین به راویا گفتاریکه معلوم نیست راست باشه یا دروغ چسپیدین ها !!! سوره تکاثر بخونید فرموده افزون طلبی شمارو بخود مشقول کرده تا خایی که به سوراغ و دیدار غبرها رفتید این چنین نیست که می پندارید قطعا جهنم را خواهید دید بیا این آیه قرآن چکارش کنیم ها
پاسخ:
با سلام
از سؤال شما مشخص است که اصل توسل را پذیرفته اید و اشکال شما در این است که توسل به مرده اشکال دارد و به زنده ایرادی ندارد.
اولا شما از کجای قرآن به دست می آورید که توسل مختص به زنده ها است.
بنابر ایاتی که شما در رابطه با عدم جواز توسل به آن استدلال می کنید و می گویید نباید از غیر خدا چیزی خواست؛ مگر زنده ها غیر خدا نیستند؟
شاید شما زنده ها را شریک خدا می دانید
اگر بخواهیم از این آیات برداشت شما را داشته باشیم توسل به زنده و مرده حرام می شود؛ ولی اجماع فریقین بر خلاف این است؛ پس برداشت نسبت به این آیات اشتباه است.
اگر هم بخواهیم تخصیص بزنیم که زنده اشکال ندارد و مرده اشکال دارد نیاز به دلیل داریم و از ادبیات شما هم مشخص است که برای سنت پیامبر ارزش و اعتباری قائل نیستید؛ پس باید آیه از قرآن بیاورید که در آن گفته باشد توسل به مرده جایز نیست؛ ولی توسل به زنده جایز است.
برای جواز توسل به اموات هم می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=4971&startrec=4
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

54
کد مطلب: 5174 - عنوان: آيا روايت اهل سنت از امير مؤمنان عليه السلام در وجوب خراب كردن سنگ قبرها ، صحت دارد ؟
نام و نام خانوادگی: لیان استور - تاریخ انتشار: ٢٠:١٥ - ٠٩ بهمن ١٣٩٧
ممنون بابت اخبار خوب و مفیدتون
https://liyanstore.com/
55
کد مطلب: 5102 - عنوان: آيا شهادت حضرت محسن (علیه السلام) با اين سخن پيامبر (صلی الله علیه و آله) كه خطاب به حضرت زهرا (سلام الله علیها) فرمود: تو نخستين كس از اهل بيتم هستي كه به من ملحق مي شوي، در تعارض نيست ؟
نام و نام خانوادگی: مجتبی - تاریخ انتشار: ٠٩:٣٩ - ٠٨ بهمن ١٣٩٧
پاسخ به نظر شماره 29069
سلام

یه داستانی یادم اومده که کودکان حضرت مسلم وقتی از زندان فرار میکنند یه چوپانی که شیعه بوده اونا رو پناه میده یکی از عوامل ابن زیاد میاد و متوجه میشه کوکان حضرت مسلم پیش چوپانند و علی رغم محبتی که چوپان بهش میکنه به زور و به طمع جایزه میخواد این طفلان معصوم رو ببره چوپان بهش میگه بیا یه تعداد گوسفندای منو ببر و اینهارو رها کن سرباز قبول نمیکنه میگه نصف گلمو بگیراینهارو رها کن سرباز قبول نمیکنه خلاصه راضی میشه تمام گله رو بده منطقی باهاش صحبت میکنه فایده ای نداره چوپان بهش میگه حالا که قبول نمیکنی به زور باید ببری حساب شهر اندر شهر خوب است حساب این بیابان سنگ وچوب است و یه کتک مفصل به سربازه میزنه و فراریش میده . حالا این اشخاص بی سواد و مغرض مثل این بت شکن که قرآن هفتاد من هم براشون بیاری قبول نمیکنن اینها بغض امیرالمونین دارند و ویا به نظر شخص من حسودی میکنند به مولای ما جواببشون هم کتک علمی یعنی لعن وسب به خودشون و بزرگانشون است وسلام
56
کد مطلب: 12335 - عنوان: امامت در انديشه فاطمي
نام و نام خانوادگی: سید محمد حسین موسوی - تاریخ انتشار: ١٨:٢٧ - ٠٧ بهمن ١٣٩٧
شكر الله سعيكم مطالب مفیدی ارائه شد بعد از مدتها که سایت بروز رسانی نشده بود ایشالله این روند ادامه پیدا کنه و شاهد پشتوانه سازی علمی برای بخشهای مختلف از طریق این سایت باشیم
57
کد مطلب: 10951 - عنوان: جستاری پيرامون بعثت پيامبر اسلام (صلي الله عليه وآله) در میراث مکتوب امامیه
نام و نام خانوادگی: سیدمحمدجوادحسینی - تاریخ انتشار: ١٤:١٤ - ٠٧ بهمن ١٣٩٧
با سلام
نظر شما در مورد دین پیامبر قبل از اسلام چه بوده است؟
پاسخ:
با سلام
در این که پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله قبل از بعثت هرگز براى بت سجده نکرد و از خط توحید منحرف نشد شکى نیست، تاریخ زندگى او نیز به خوبى این معنا را منعکس مى‏کند؛ اما در این که بر کدام آئین بوده و طبق دستورات و شریعت کدام پیامبر عمل می‌نمود در میان دانشمندان اسلامی گفتگو است.
بعضى او را پیرو آئین ابراهیم علی نبینا وآله وعلیه السلام مى‏دانند؛ چرا که شیخ الانبیاء و پدر پیامبران است و در بعضى از آیات قرآن آئین اسلام به عنوان آئین ابراهیم معرفى شده است، این همان دین پدرتان ابراهیم است، او شما را از پیش مسلمان نامیده است، این سخن از یک نظر صحیح است و آن اینکه آن حضرت، موحد و یگانه پرست بود و یگانه‌ پرستى از بارزترین ویژگی‌هاى آیین ابراهیم علیه السّلام است، هرچند همه انبیا یگانه‌ پرست بودند؛ ولى این دلیل بر آن نمى‌‌شود که پیامبر صلّى اللّه علیه و آله در همه فروع دین، متعبّد به شریعت ابراهیم علیه السّلام باشد. شریعت حضرت ابراهیم علیه السّلام پس از آمدن شریعت حضرت موسی علیه السّلام منسوخ شده بود. همچنین اساسا چیزی از شریعت حضرت ابراهیم علیه السّلام باقی نمانده و پیروانی نداشته است.
گاه گفته می‌شود او بر آیین حضرت موسى علیه السّلام بود؛ ولی اشکالش این است که شریعت موسوی پس از آمدن شریعت حضرت عیسى علیه السّلام نسخ شده بود؛ همچنین تحریفات و خرافات زیادی در تورات راه یافته بود که با مقام توحید و نبوت منافات داشت.
بعضى آن حضرت را پیرو آئین مسیح علیه السلام مى‏دانند؛ چرا که قبل از بعثت پیامبر صلی الله علیه و آله آئین رسمى و غیر منسوخ آئین حضرت مسیح بوده است؛ ولکن همان اشکال تحریف باز هم وارد است .
از واضحات و مسلمات دین اسلام و مورد اتفاق همه مسلمانان این است که پیامبر اسلام(صلّى اللّه علیه و آله) از همه انبیاء برتر بود؛ بنابراین اگر تابع شریعت آن ها باشد، لازمه اش تبعیت مقام بالاتر از مقام پایین تر است که نزد عقل و شرع ناپسند و نامقبول است.
اگر پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله قبل از بعثتش، تابع یکی از شرایع قبلی بود، باید یا نزد علماء آنها تعلیم می‌دید یا کتب آن ها را مطالعه می‌کرد؛ اما هر دو صورت نادرست است؛‌ زیرا اولا در صورت آموختن از علماء یهودی یا مسیحی، آنها حتما این قضیه را نقل می‌کردند و به آن فخرفروشی می‌کردند و در طول تاریخ ثبت می‌شد؛ درحالی که هرگز چنین قضیه ای نقل نشده است؛ ثانیا به شهادت تاریخ و تصریح خود قرآن، پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله هرگز سواد خواندن و نوشتن نداشته است همانطور که قرآن در آیه 48 سوره عنکبوت صریحا می‌فرماید: «وَ ما کُنْتَ تَتْلُوا مِنْ قَبْلِهِ مِنْ کِتابٍ وَ لا تَخُطُّهُ بِیَمینِکَ إِذاً لاَرْتابَ الْمُبْطِلُونَ»؛ (تو هرگز پیش از این کتابى نمی‌خواندى، و با دست خود چیزى نمی‌نوشتى، مبادا کسانى که در صدد [تکذیب و] ابطال سخنان تو هستند، شک و تردید کنند)؛ همچنین در آیه 157 و 158 سوره اعراف پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله بعنوان«النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ» یعنی «پیامبر درس نخوانده» معرفی می‌شود. به هر حال هرگز یهودی یا مسیحی بودن پیامبر اکرم(صلّى اللّه علیه و آله) در تاریخ ثبت نشده است.
پیامبر اکرم(صلّى اللّه علیه و آله) قبل از بعثت تابع هیچ یک از شرایع گذشته نبوده، بلکه خودشان صاحب نبوت و وحی مخصوص بوده اند. شیخ طوسی در کتاب العدة فی أصول الفقه، ج 2 ص591. و میرزای قمی در کتاب القوانین المحکمة، ج2، ص563. همین عقیده را اثبات می‌کنند.
پیامبر صلی الله علیه و آله شخصا برنامه خاصى از سوى خداوند داشته که بر طبق آن عمل مى‏کرده، و در حقیقت آئین مخصوص خودش بوده، تا زمانى که اسلام بر او نازل گشت.
شاهد این سخن حدیثى است که در نهج البلاغه آمده است : "خداوند از آن زمان که رسول خدا از شیر باز گرفته شد بزرگترین فرشته‏اش را قرین وى ساخت، تا شب و روز او را به راههاى مکارم، و طرق اخلاق نیک سوق دهد"
نهج البلاغه خطبه 192 (خطبه قاصعه): "و لقد قرن اللَّه به صلی الله علیه و آله من لدن ان کان فطیما اعظم ملک من ملائکته، یسلک به طریق المکارم، و محاسن اخلاق العالم، لیله و نهاره".
ماموریت چنین فرشته‏اى دلیل بر وجود یک برنامه اختصاصى است.
شاهد دیگر این که در هیچ تاریخى نقل نشده است که پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله در معابد یهود یا نصارى یا مذهب دیگر مشغول عبادت شده باشد، نه در کنار کفار در بتخانه بود، و نه در کنار اهل کتاب در معابد آنان، در عین حال پیوسته خط و طریق توحید را ادامه مى‏داد، و به اصول اخلاق و عبادت الاهى سخت پایبند بود.
روایات متعددى نیز- طبق نقل علامه مجلسى در بحار الانوار- در منابع اسلامى آمده است که پیامبر صلی الله علیه و آله از آغاز عمرش مؤید به روح القدس بود و با چنین تاییدى مسلما بر اساس الهام روح القدس عمل مى‏کرد
علامه مجلسى شخصا معتقد است که پیامبر اسلام قبل از مقام رسالت داراى مقام نبوت بوده، گاه فرشتگان با او سخن مى‏گفتند، و صداى آنها را مى‏شنید، و گاه در رؤیاى صادقه به او الهام الهى مى‏شد، و بعد از چهل سال به مقام رسالت رسید، و قرآن و اسلام رسما بر او نازل شد، او شش دلیل بر این معنى ذکر مى‏کند که بعضى از آنها با آن چه در بالا آوردیم هماهنگ است.‏
بحار الأنوار، مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، محقّق/ مصحّح: جمعى از محققان، دار إحیاء التراث العربی، بیروت‏، 1403 هـ ق‏، چاپ دوم، ج 18، ص277، (تاریخ انبیاء).
از افراد دیگری که این قول را پذیرفته‌اند: مرحوم طبرسی در «مجمع البیان » همچنین از دانشمندان اهل سنت کسانی مانند قاضی عیاض در «الشفاء بتعریف حقوق المصطفی » ابوبکر باقلانی، ابوعلی حیائی، ابوهاشم معتزلی، جارالله زمخشری در تفسیر «الکشاف » امام فخر رازی در «تفسیر کبیر» و ابن ابی الحدید معتزلی در «شرح نهج البلاغه » قائل به این قول شده اند.
قریب به اتفاق دانشمندان شیعه و اهل سنت از جمله تمام معتزله بر این قول نظر دارند.
در منابع معتبر شیعه و سنی آمده است که پیامبر فرمود:
کنت نبیا و آدم بین الروح و الجسد؛
من به مقام نبوت رسیده بودم در حالی که هنوز روح به جسد آدم دمیده نشده بود.
سنن الترمذي ج 5 ص 585
مسند أحمد بن حنبل ج 5 ص 379
مناقب آل أبي طالب - ابن شهر آشوب - ج 1 ص 183
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

58
کد مطلب: 6304 - عنوان: شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) واقعيتي انكار ناپذير
نام و نام خانوادگی: علیرضا - تاریخ انتشار: ١٨:٥٥ - ٠٦ بهمن ١٣٩٧
سلام خوب بود
59
کد مطلب: 5099 - عنوان: آيا مرحوم كاشف الغطاء (ره) و آيت الله خوئي (ره)، منكر شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) بودند؟
نام و نام خانوادگی: عبدالله - تاریخ انتشار: ١٠:٢٢ - ٣٠ دي ١٣٩٧
پاسخ به نظر شماره 28948
درود و رحمت حق بر امثال برادر عزیز و بزرگوارم محمد آقا.
بسم الله الرحمن الرحیم
...وَ الَّذينَ اجْتَنَبُوا الطَّاغُوتَ أَنْ يَعْبُدُوها وَ أَنابُوا إِلَى اللَّهِ لَهُمُ الْبُشْرى‏ فَبَشِّرْ عِبادِ (17)الَّذينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ‏ أَحْسَنَهُ أُولئِكَ الَّذينَ هَداهُمُ اللَّهُ وَ أُولئِكَ هُمْ أُولُوا الْأَلْبابِ (18)... صدق الله العلی العظیم و صدق رسوله الامین الکریم صلی الله تعالی علیه و آله وسلّم
60
کد مطلب: 5067 - عنوان: آيا اهميت دادن به عيد نوروز بدعت نيست؟
نام و نام خانوادگی: افضلی - تاریخ انتشار: ٢١:٠١ - ٢٩ دي ١٣٩٧
شيخ طوسى (ره) نوروز و مهرجان را از اعياد اهل ‏ذمّه شمرده است
شيخ طوسى در مبسوط در احكام اجاره ميفرمايد:
و إن ءَاجَرَها إلى العيدِ فَإن أطلَقَ العيدَ لَم‏يَجُز حَتّى يُعَيِّنُهُ. و إن عَيَّنَ العيدَ فَقَال: عيدُ الفِطِر أو عيدُ الأضحَى، جازَ ذلكَ. و كَذلِكَ إن سَمّى عيدًا مِن أعيادِ أهلِ الذِّمَّةِ مثلَ المِهرَجانِ و النَّوروزِ جازَ ذلِكَ لِأنّهُ مَشهورٌ فيما بَينَ المُسلِميَن كَشُهَرتِهِ بَينَ أهلِ الذِّمَّةِ.
روشن است كه شيخ در اينجا نوروز و مهرجان را از اعياد اهل ذمّه شمرده و در مقابل اعياد اسلامى قرار ميدهد و معلوم مى ‏شود كه در ميان مسلمين متشرّع اين اعياد متداول نبوده است، گرچه به علّت همنشينى با اهل ذمّه تاريخ اين اعياد را ميدانسته ‏اند.
و بالجمله از سيره معصومين عليهم ‏السّلام و اصحاب به طور قطع به دست مى‏ آيد كه اين عيد در ميانشان متداول نبوده است و از سنن غيراسلامى ‏محسوب مى ‏شده كه اصحاب حتّى از دريافت هديّه در آن روز اباء داشته‏ اند. (المبسوط‏ فى ‏فقه‏الإماميّة، ج3، ص255 و 256.)