نسخه موبایل
www.valiasr-aj .com
فهرست نظرات

از تاريخ: تا تاریخ: عبارت موردنظر: محل جستجو:

« شماره صفحه از 2833  »
41
کد مطلب: 5016 - عنوان: چرا امام حسين (عليه السلام) با اين كه مي دانست شهيد مي شود ، اقدام به قيام كرد ؟
نام و نام خانوادگی: مهناز عباسی - تاریخ انتشار: ٢٣:٢٢ - ١٣ تير ١٣٩٨
پس چرا امامحسن زیر بارظلم رفت وبیعت کرد با معاویه؟
پاسخ:
با سلام
برای دریافت پاسخ به لینک های زیر مراجعه کنید:
https://www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=5201
و
https://www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=5241
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

42
کد مطلب: 12703 - عنوان: آیا شمر سر مقدس آقا امام حسین علیه السلام را جدا کرد یا دیگران این کار را کرده‌اند؟
نام و نام خانوادگی: سید مرتضی - تاریخ انتشار: ١٥:٠٩ - ١٢ تير ١٣٩٨
اجرتون با ابا عبد الله علیه السلام
43
کد مطلب: 12715 - عنوان: آیا جناب عبد الله و جناب عبدالمطلب مومن بودند یا خیر؟
نام و نام خانوادگی: سید مرتضی - تاریخ انتشار: ١٥:٠٨ - ١٢ تير ١٣٩٨
خیلی عالی بود.
اخیرا هم کتابی با عنوان ابو طالب چاپ شده است که به نظر این کتاب هم خیلی خوب است و اثبات کننده ایمان حضرت ابو طالب علیه السلام است.
44
کد مطلب: 12737 - عنوان: آیا می‌توان امام زمان را فقط از قرآن اثبات کرد؟
نام و نام خانوادگی: سید مرتضی - تاریخ انتشار: ١٥:٠٥ - ١٢ تير ١٣٩٨
دست شما درد نکند.
بسیار مفید و عالی بود
45
کد مطلب: 5011 - عنوان: آيا زنان ناقص العقل هستند؟
نام و نام خانوادگی: YTY - تاریخ انتشار: ١٥:١٦ - ١٠ تير ١٣٩٨
پاسخ به نظر شماره 24696
چرا اتفاقا در نهج البلاغه امده مردها ناقص العقل و فاسدالعقل هستند
پاسخ:
با سلام
در کجای نهج البلاغه چنین مطلبی آمده است؟
اگر متن آن یا آدرس آن را بفرستید ممنون می شویم.
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

46
کد مطلب: 12457 - عنوان: اجتهاد اشتباه پیامبر اکرم و اجتهاد صحیح عمر بن خطاب در منابع اهل سنت
نام و نام خانوادگی: تبریزی - تاریخ انتشار: ٠٢:٢٣ - ٠٧ تير ١٣٩٨
ببخشید من در صفحه اینترنتی فردی وهابی تحصیل کرده در سعودی دیدم که ورقی از یک کتاب رو (احتمالا صحیح مسلم بود البته به نظر من) با هدف ارائه یک مطلب به اشتراک گذاشته بود ولی آنچه برای من جالب بود این بود که بلافاصله بعد از نام پیامبر نوشته شده بود صل الله علیه و آله و سلّم. در حالیکه اهل سنت افریقایی و متاسفانه این روزها حتی ایرانی اصرار دارند که بگویند صل الله علیه و سلّم. راستش می خواستم مطلبی بنویسم مبنی بر همینکه چرا صلوات رو کوتاه کردید، می خواستم مطمئن بشم که آیا در صحاح یا کتب دیگه چنین چیزی که من گفتم هست؟
پاسخ:
با سلام
در صحیح بخاری چگونگی صلوات بر پیامبر آمده است:

سَأَلْنَا رَسُولَ اللَّهِ صلى الله عليه وسلم فَقُلْنَا يا رَسُولَ اللَّهِ كَيْفَ الصَّلَاةُ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ فإن اللَّهَ قد عَلَّمَنَا كَيْفَ نُسَلِّمُ عَلَيْكُمْ قال قُولُوا اللهم صَلِّ على مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ كما صَلَّيْتَ على إبراهيم وَعَلَى آلِ إبراهيم إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ اللهم بَارِكْ على مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ كما بَارَكْتَ على إبراهيم وَعَلَى آلِ إبراهيم إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ
صحيح البخاري ج 3 ص 1233
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

47
کد مطلب: 5165 - عنوان: آيا امام علي عليه السلام پشت سر خلفاء نماز خوانده است؟
نام و نام خانوادگی: محمد - تاریخ انتشار: ١٤:٤٠ - ٢٦ خرداد ١٣٩٨
بنظر بنده حق و دستورات خدا را نمی توان بخاطر حق خود نادیده گرفت .درست است که عمر حق حضرت علی را در خلیفه وجانشینی پیامبر غصب کرد ولی سفارش موکد خداوند در برقراری نماز جماعت وایجاد سنت نماز جماعت در زمان پیامبر حتی بیش از حق حضرت علی است. حضرت علی نمی خواستند بعداز ایشان بدعتی ایجاد شود وهرشخصی که با امام جماعت اختلاف داشتند با توسل به این قضیه از نماز جماعت دوری گزیند
پاسخ:
با سلام
همان طور که می دانید نماز جماعت دارای احکام و شرایطی است که یکی از آن شرایط عدالت امام جماعت کما این که شرائط دیگری مثل درست بودن قرائت و .... دارد.
اختلاف امیرالمؤمنین علیه السلام با خلفاء اختلاف شخصی نبود که بگوییم حضرت علی علیه السلام به خاطر اختلاف شخصی پشت سر خلفاء نماز نمی خواند؛ بلکه اختلاف حضرت با ایشان به خاطر دین بود؛ چون خلفاء دین پیامبر را منحرف کردند و در دین بدعت ایجاد کردند که با گناه کمتر از این هم نمی شود پشت سر چنین شخصی نماز خواند چه برسد به این گناه ها.
در ثانی اگر بحث نفاق خلفاء را کنار بگذاریم و بگوییم حضرت علی فقط اختلاف شخصی با خلفاء داشت باز هم پشت سر خلفاء نماز خواندن درست نبود؛ چون طبق روایت پیامبر امیرالمؤمنین علیه السلام با حق است و حق با حضرت علی علیه السلام است؛ پس در اختلاف شخصی هم حق با حضرت علی علیه السلام است که به معنی ظلم کردن خلفاء به حضرت علی علیه لاسلام است.
غیر از این ها آیا حمله کردن به خانه حضرت زهرا سلام الله علیها و کشتن فرزند ایشان گناه کمی است که از آن چشم پوشی کنیم؟
در شرط عدالت می گویند امام جماعت نباید مرتکب گناه کبیره شود و بر گناه صغیره هم اصرار نداشته باشد، آیا گناه کبیره ای بالاتر از گناهان مذکور وجود داشت که خلفاء انجام نداده باشند؟
وقتی امام جماعت شرایط را نداشته باشد نماز خواندن پشت سر او نه تنها ثواب ندارد؛ بلکه باطل است.
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

48
کد مطلب: 5174 - عنوان: آيا روايت اهل سنت از امير مؤمنان عليه السلام در وجوب خراب كردن سنگ قبرها ، صحت دارد ؟
نام و نام خانوادگی: الهه ناصری - تاریخ انتشار: ١٣:٤٤ - ٢١ خرداد ١٣٩٨
بسم الله الرحمن الرحیم ..تشکروسپاس از توضیحات بسیار ارزنده ...باتوجه به اینکه ایه قرانی ارائه فرمودید درمورد زینتها که قابل قبول است ایا طلاکاری در منازل تشریفات است ودر گنبد ها اهلر بیت علیهم السلام تشریفات نیست لطفا مستند بفرمایید ...اجرتان با صاحب العصر والزمان
پاسخ:
با سلام
از نظر عقل: انسانها به هر چه ارزش بیشتری قائل باشند، آن را زیباتر و ... می سازند. و شاید همین علت است که سعی می کنند، حرمها و زیارتگاه های خود راکه از اهمیت بیشتری برخوردارند، با بیشترین امکانات می سازند و تزیین می کنند.

از لحاظ دینی ومذهبی: قرآن مجید به روشنی به ما دستور می دهد که به بستگان و خویشاوندان پیامبر گرامی صلی الله علیه و آله مهر ورزیم : و مسلماً یکی از راه های ابراز علاقه به خاندان رسالت، حفظ و بزرگداشت حرم های آنان است. به دلیل همین ابراز احساسات و نشان دادن عشق و علاقه فراوان به اهل بیت علیهم السلام، شیعیان همواره سعی کرده اند که ارزنده ترین و با ارزش ترین فلزات ـ اعم از طلا و نقره و سایر جواهرات ـ را وقف آن قبور مطهر نمایندوبا زیباترین هنرهای معماری و آیینه کاری و منبت کاری آنها را در حرم ها و بناهای متعلّق به آنان، در تزیین گنبد و بارگاه به کار برند . «طلاکاری گنبد و ضریح نیز نشان دهنده عشق به اهل بیت است ، خداوند به پیامبرش می فرماید: (قل لا اسئلکم علیه اجرا الاّ المودّة فی القربی بگو:من چیزی به عنوان مزد رسالت از شما مطالبه نمی کنم ، مگر دوستی با اهل بیت من.در واقع طلا کاری گنبد و ضریح ، نوعی ابراز علاقه و محبّت به اهل بیت پیامبر و تعظیم شعائر و تشکّر از آنهاست .
بنابر این از لحاظ دینی نه تنها هیچ مشکل ومنعی ندارد بلکه بر مسلمانان لازم است در تکریم وحراست بیوتی که به پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله[حرم ائمه] منسوب است، بکوشند وآن را یک امر قربی تلقی کنند.

ازلحاظ فقهی:طبق احکام فقهی نیز،بسیاری از مبالغی که صرف ساخت وتوسعه مکانهای متبرکه ومشرفه می شود،از طریق نذورات و موقوفات مردمی است که با عشق و علاقه آن را به زیباسازی و توسعه بارگاه امامان معصوم علیهم السلام اختصاص داده اند و از نظر شرعی تنها می بایست در همین راه استفاده شود . وچه بسا خیرینی که به طور خود جوش در این امر مهم سهیم می شوند.از این رونباید این گونه عشق ورزی وطلاکاری گنبد های حرم های ائمه را اسراف تلفی کرد.

از لحاظ فرهنگی:خردمندان جهان،به بزرگان مذهبی وملی خود ارزش والایی قائلند ودر نگهداری آثارآنان کوشا بوده وآن را تحت عنوان میراث فرهنگی از گزند روزگار حفظ می کنند.این کار حرکت ملتها را در تبیین سیر وترقی وتعالی به روشنی ترسیم می کند.ودر حفظ ایمان وعقیده مردم نسبت به آنها ،تأثیر به سزایی دارد.
روی این اصل مسلمانان نیز در ساخت هرچه پر شکوه تروزیباتر ونگهداری آن کوشش می کنند.

از لحاظ علمی: زیباسازی فضا های معنوی از جمله مساجد وحرمها، در ایجاد جذابیت برای زائران , دارای آثار ثمربخش و سازنده ای است . به عبارت دیگر تعظیم جلال و عظمت بزرگان دین از طریق آبادانی و زیباسازی قبور آنان و در کنار آن به وجود آوردن امکانات رفاهی , برای زائران و ارائه خدمات فرهنگی , و... می تواند نقش سازنده ای در گسترش و ترویج فرهنگ و ارزش های اسلامی , اسوه قراردادن ائمه اطهار علیهم السلام, تمسک به سیره آن بزرگواران برای عموم مردم و... داشته باشد. این نتایج مهم و ارزشمندی در حوزه فردی و اجتماعی به دنبال دارد و در نهادینه کردن ارزش های الهی و انسانی موثر است . چنانچه بسیاری از امور عام المنفعه (مانند خیرات , نذورات , اوقاف ,, سرپرستی ایتام , پرداخت وجوهات شرعی , کمک به نیازمندان و...) از تاثیرات و نتایج بسیار ارزنده ساخت و ساز صحن و بارگاه امامان و امامزاده ها می باشد; زیرا شکوه این مکان های مقدس در جذب مردم , برای زیارت و انجام دادن خیرات موثر است و با یادآوری مقام و عظمت والا و سیره و سنت آن بزرگان مردم بسیار زیادی را به سوی خود جلب می کند و در گسترش فرهنگ و ارزش های الهی و سیره و منش فردی و اجتماعی آن بزرگواران در کمک به محرومان موثر است .

موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

49
کد مطلب: 4971 - عنوان: آيا آيه اي در قرآن كريم در باره جواز توسل به مردگان وجود دارد؟
نام و نام خانوادگی: مرتضی - تاریخ انتشار: ١٢:٣٨ - ٢٠ خرداد ١٣٩٨
وسیله‌ای که در قرآن آمده است به چه معنا است
پاسخ:

با سلام

ابن شهر آشوب از رسول اکرم نقل می‌کند که امیرالمؤمنین ذیل آیهٔ شریفه وَ ابْتَغُوا إِلَیهِ الْوَسِیلَةَ) می‌فرماید:
«أَنَا وَسِیلَتُهُ وَ أَنَا وَ وُلْدِی ذُرِّیتُه»
من و فرزندانم و ذریه آن‌ها همان وسیله هستیم.
مناقب آل أبی طالب علیهم السلام، نویسنده: ابن شهر آشوب مازندرانی، محمد بن علی، ج 3، ص 75، فصل فی أنه السبیل و الصراط المستقیم و الوسیلة

در روايات صحيح نيز در ذيل « وابتغوا اليه الوسيله »نقل شده است که ابن مسعود از بهترين وسيله ها است
حدثنا أبو عبد الله محمد بن يعقوب الشيباني حدثنا محمد بن عبد الوهاب حدثنا محاضر بن المورع حدثنا الأعمش عن أبي وائل عن حذيفة أنه سمع قارئا يقرأ ) يا أيها الذين آمنوا اتقوا الله وابتغوا إليه الوسيلة ( قال القربة ثم قال لقد علم المحفوظون من أصحاب محمد صلى الله عليه وسلم أن بن أم عبد من أقربهم إلى الله وسيلة
تعليق الذهبي قي التلخيص : على شرط البخاري ومسلم
المستدرك على الصحيحين ج 2 ص 341، اسم المؤلف: محمد بن عبدالله أبو عبدالله الحاكم النيسابوري الوفاة: 405 هـ ، دار النشر : دار الكتب العلمية - بيروت - 1411هـ - 1990م ، الطبعة : الأولى ، تحقيق : مصطفى عبد القادر عطا

حضرت زهرا سلام الله عليها مي فرمايد :
وأحمد اللّه الذي بعظمته ونوره يبتغي مَن في السموات والأرض إليه الوسيلة ونحن وسيلته في خلقه .
تمام آن چه در آسمان و زمين هستند ، براي تقرب به خداوند به دنبال وسيله هستند و ما وسيله و واسطهء خداوند در ميان خلقش هستيم .
شرح نهج البلاغة ، ج 16 ، ص211 و السقيفة وفدك ، ص 101 و بلاغات النساء ، بغدادي ، ص 14.
و از عايشه در بارهء خوارج نقل شده است كه پيامبر فرمود :
هم شرّ الخلق والخليقة ، يقتلهم خير الخلق والخليقة ، وأقربهم عند اللّه وسيلة .
شرح نهج البلاغة ، ج2 ، ص267 از مسند احمد ؛ اما اين روايت را دستان امانت دار اهل سنت حذف كرده اند . و المناقب ، ابن المغازلي ، ص56 ، ح 79.
خوارج ، بدترين خلائق هستند ، آن ها را بهترين فرد از ميان خلائق كه نزديك ترين وسيله به خداوند هستند ، خواهد كشت .
مراد حضرت علي عليه السلام است .

موفق و مؤید باشید

گروه پاسخ به شبهات

مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

50
کد مطلب: 5127 - عنوان: عائشه، در چند سالگي با رسول خدا (ص) ازدواج كرده است؟
نام و نام خانوادگی: مجید - تاریخ انتشار: ١٦:٠٧ - ١٨ خرداد ١٣٩٨
با سلام خدمت همه دوستان و ضمن عذر خواهی من فکر کنم اینکه کروه پاسخ گویی به سوالات میگن عایشه زمان ازدواج با پیغمبر 22 سالش بوده کس وشعر محض و نظر اهل سنت درست تره به 2 دلیل که فکر میکنم همه دوستان قبول کنن 1-تا 10 سال پیش اگه یه دختر زیر 20 سال عروس نمیشد و سنش میشد بیش از 20 سال در نگاه عرف میگفتن توی خونه مونده و ترش شده حالا توی اون زمان که دختر همه 8 یا 9 سال ازداوج میکردن چرا یه دختر باید تا این سن ازداوج نکنه اونم دختری که میگن خوش چهره بوده 2 - توی زمان الان اگه دختر یه ادم سرشناس رو قرار بشه عروس کنن همه خواستگارش میشن اونوقت توی اون زمان که ابوبکر برای خودش شان و شوکتی داشته چرا باید دخترش تا اون سن مجرد بمونه حتی اگه قبول کنیم که عایشه اصلا زشت بوده و مشکلی داشته توی اون زمان افتخاری بوده که دختر ابوبکر رو بگیری و به فرض مشکل داشتن عایشه طرف برای گرفتن زنهای بعدی بعد از عایشه اصلا مشکلی نداشته چون همه چند تا زن میگرفتن . پس باید قبول کرد که عایشه در سن پایین ازداوج کرده باشه -
پاسخ:
سلام علیکم
بعضي گفته اند عایشه تنها زنی است که با هیچکس قبل پیامبر (ص) ازدواج نکرده است در حالی که چنین نیست سن او بیش از 9 سال بوده و قبلا نیز طبق منابع اهل سنت با شخص دیگر ازدواج کرده بودثم تزوجها رسول الله صلى الله عليه وسلم،الطبقات الكبرى ج 8 ص 58، در اين عبارت « ثم» آمده است که دلالت بر تراخي دارد يعني ازدواج پيامبر صلي الله عليه و آله بعد از مدتي بعد از طلاق از جبير بوده است اين خود ابوبکر بوده که تلاش مي کرده تا عايشه را از جبير جدا کند همچنان که از روايات برداشت مي‌شود.
موفق باشيد
گروه پاسخ به شبهات

51
کد مطلب: 5009 - عنوان: آيا عمر بن الخطاب ، به حضرت زهرا سلام الله عليها جسارت كرده است ؟
نام و نام خانوادگی: حسن - تاریخ انتشار: ١١:٣٠ - ١٨ خرداد ١٣٩٨
فقط حیدر (ع)امیرالمومنین است
52
کد مطلب: 5036 - عنوان: آيا روايت «باب حطه بني اسرائيل» با سند معتبر در منابع اهل سنت نقل شده است؟
نام و نام خانوادگی: اسماعیل - تاریخ انتشار: ٢٣:١٨ - ١٦ خرداد ١٣٩٨
سلام علیکم.
از سایت خوب و پرمحتواتون تشکر می کنم.

همچنین از دوستانی که به شبهات پاسخ می دهند.

اجرتون با صاحب الزمان عجل الله فرجه.

53
کد مطلب: 5831 - عنوان: پاسخ به شبهات توسل
نام و نام خانوادگی: احسان - تاریخ انتشار: ٠١:٢٦ - ١٦ خرداد ١٣٩٨
سلام خسته نباشید.من شیعه هستم.خواستم ببینم جوابی برا این ایه دارید یا نه و چطور میگید امامان رو مثل خدا دوست داریم؟
«وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَتَّخِذُ مِنْ دُونِ اللَّهِ أَنْداداً يُحِبُّونَهُمْ كَحُبِّ اللَّهِ وَ الَّذينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِلَّهِ وَ لَوْ يَرَى الَّذينَ ظَلَمُوا إِذْ يَرَوْنَ الْعَذابَ أَنَّ الْقُوَّةَ لِلَّهِ جَميعاً وَ أَنَّ اللَّهَ شَديدُ الْعَذابِ» (البقره، 165)

ترجمه: و بعضى از مردم كسانى هستند كه بجاى خدا شريك‏ها می‌گيرند و آنها را مانند خدا دوست می‌دارند و كسانى كه بخدا ايمان آورده‏اند نسبت باو محبت شديد دارند، و اگر ستمكاران در همين دنيا آن حالت خود را كه در قيامت هنگام ديدن عذاب دارند ببينند ميفهمند كه تمامى نيروها از خداست و خدا شديد العذاب است‏.
پاسخ:
با سلام
منظور از دوست داشتن ائمه علیهم السلام این نیست که آن ها را خدا بدانند و به عنوان خدا دوست داشته باشند؛ بلکه منظور شدت محبت است.
در آیه همان طور که خودتان ترجمه کرده اید آمده است به جای خدا شریکانی می گیرند؛ در حالی که شیعه هیچ کسی را شریک خدا نمی داند و اگر کسی اهل بیت را به اندازه ذره شریک خدا بداند کافر است.
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

54
کد مطلب: 5053 - عنوان: آيا روايت «من فارق عليا فقد فارقني» با سند معتبر در منابع اهل سنت نقل شده است؟
نام و نام خانوادگی: سید - تاریخ انتشار: ١٦:٠٦ - ٠٩ خرداد ١٣٩٨
سلام
چرا عبدالله بن عمیر رو توثسق نکردید؟
پاسخ:
با سلام
آیا منظور شما عبد الله بن نمیر است؟
عبد الله نمیر در مقاله توثیق شده است.
عبد الله بن نمير:
ابن حجر در باره او مي گويد:
عبد الله بن نمير بنون مصغر الهمداني أبو هشام الكوفي ثقة صاحب حديث من أهل السنة من كبار التاسعة مات سنة تسع وتسعين وله أربع وثمانون ع .
عبد الله بن نمير، ثقه، صاحب حديث و سني مذهب بوده است.
العسقلاني الشافعي، أحمد بن علي بن حجر ابوالفضل (متوفاي852هـ)، تقريب التهذيب، ج1، ص327، رقم: 3668 ، تحقيق: محمد عوامة، ناشر: دار الرشيد - سوريا، الطبعة: الأولي، 1406 - 1986.
در روایت شخصی به نام عبد الله بن عمیر وجود ندارد.
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

55
کد مطلب: 6248 - عنوان: مناظره محمد بن عبدالوهاب با خدا !!!
نام و نام خانوادگی: امیرعلی - تاریخ انتشار: ١٠:٢٦ - ٠٧ خرداد ١٣٩٨
سلام جالب بود
حال کردم
فقط سوال جالب من اینه
مجتهدینمون و رهبری عزیز
سوالی دارم
درسته غیر از اهل سنت خیلی کسی دیگه باهامون رفاقت نمیکنه و میتونن دشمن خطرناکی باشن
فقط نکته اینجاست مگر پیامبر باهاشون صلح کرد مگر مادرمونو کم اذیت کردن حضرت علی رو کم اذیت کردن مگر امام حسین و امام ها یکی پس از دیگری کوتاه اومدن
چرا صلح
چرا صلح چرا اتحاد
مگه بر کسی پوشیدس که اینکارارو نکردن ....جواب بدین من بدونم واقعا
یک ادله محکم که این همه مصیبت ها رو چجوری درک کنیم میخوام
پاسخ:
با سلام
ما هیچ کاری را سر خود نمی توانیم انجام دهیم، چه بخواهیم با کسی صلح یا بخواهیم بجنگیم باید حجت شرعی برای آن داشته باشیم، ائمه علیهم السلام به ما دستور دادند که با اهل سنت همزیستی مسالمت آمیز داشته باشیم، وحدت با اهل سنت هم به همین معنا است یعنی در کنار هم با آرامش زندگی کنیم، وحدت به این معنی نیست که ما از عقائد خود دست بکشیم، ما حاضر نیستیم از کوچک ترین مستحب خود دست بکشیم کما این که اهل سنت هم چنین کاری نخواهند کرد پس معنی وحدت و صلحی که شما می گویید این است که شیعه با تمامی عقائد خود در کنار سنی با تمامی عقائد خود زندگی کنند و کاری نکنند که باعث درگیری بین دو طرف شود.
بله هر دو طرف عقائدی دارند که دیگری آن را قبول ندارد، باید این طور مسائل را در بین خودشان حفظ کنند و طوری برخورد نکنند که باعث تحریک دیگران شود.
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

56
کد مطلب: 5919 - عنوان: ماجراي شهادت علي عليه السلام
نام و نام خانوادگی: سید - تاریخ انتشار: ٠٠:٥٤ - ٠٧ خرداد ١٣٩٨
خیلی عالی بود
57
کد مطلب: 6265 - عنوان: صحيح بخاري تحريف شده است
نام و نام خانوادگی: همینه که هست - تاریخ انتشار: ١٦:٠٦ - ٠٦ خرداد ١٣٩٨
پاسخ به نظر شماره 57124
در کتب اهل سنت احادیث مختلفی از پیامبر هست که از ایستاده بول کردن نهی میکنه. آیا پیغمبر حرفی میزده که به آن عمل نمیکرده؟
58
کد مطلب: 5108 - عنوان: مراد از «ام المؤمنين» در آيه: « وازواجه أمهاتهم» چيست؟(ويرايش جديد)
نام و نام خانوادگی: علی آقا - تاریخ انتشار: ٠١:٢٩ - ٠٣ خرداد ١٣٩٨
اگر منظور از این صرف حکم ازدواج بود، جملات بسیار بهتری میشد جایگزین کرد آن هم در آیه ای که چنین معنای عمیقی از جایگاه پیامبر را توصیف می کند. چه عیب دارد که علیرغم همه انتقادها و واقعیت های موجود مبنی بر کجراهه رفتن غیر قابل انکار عایشه، این فرض را بر خود بدانیم که به عنوان احترام به پیامبر اکرم (ص)، حداقل حرمت کلامی و رفتاری برای زنان پیامبر قائل باشیم. آیا گزارش موثقی داریم که حضرت علی (ع) در جنگ جمل به عایشه فحاشی یا بی احترامی کرده باشد؟ مگر نه اینکه بعد از جنگ با احترام او را به شهر خود باز پس فرستاد؟ رفتار منطقی و اصولی منافاتی با حفظ احترام ندارد و این کمترین برداشتی است که از لفظ "مادر" میتوان کرد نه صرفا یک برداشت فقهی و سطحی. بازی شما با کلمات همانقدر سطحی و بی معناست که منکران عید غدیر با واژه مولا بازی میکنند.
پاسخ:
با سلام
آیاتی که در رابطه با زنان پیامبر است همه مشروط است:
فَإِنَّ اللَّهَ أَعَدَّ لِلْمُحْسِنَاتِ مِنْكُنَّ
سوره احزاب آیه 29
وَمَنْ يَقْنُتْ مِنْكُنَّ لِلَّهِ وَرَسُولِهِ وَتَعْمَلْ صَالِحًا
سوره احزاب آیه 31
یَا نِسَاءَ النَّبِيِّ لَسْتُنَّ كَأَحَدٍ مِنَ النِّسَاءِ إِنِ اتَّقَيْتُنَّ
سوره احزاب آیه 32
در تمامی این آیات خداوند زنان پیامبر را با احترام خاصی یاد کرده است و وعده های نیکو داده است به شرط این که نیکوکار باشندو عمل صالح انجام دهند و تقوا پیشه کنند.
وقتی مشروط که عمل صالح و تقوا باشد از بین برود شرط که همان وعده بهشت و آن احترامات است هم از بین می رود.
خود عایشه به زنی که او را ام المؤمنین خطاب کرد گفت: من فقط مادر مردان شما هستم که کنایه از حرمت ازدواج ابدی دارد.
عن مسروق أن امرأة قالت لعائشة يا أمة فقالت لست بأمك أنا أم رجالكم
الطبقات الكبرى ج 8 ص 65
امیرالمؤمنین علیه السلام در جنگ جمل به امام حسن علیه السلام دستور داد تا دستان شتر عایشه را قطع کند تا سرگون شود و جنگ به پایان برسد و امام حسن علیه السلام هم چنین کرد و عایشه با شتر به زمین خورد.
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

59
کد مطلب: 11737 - عنوان: آیا جنگ جمل به طور اتفاقی و ناخواسته صورت گرفت!؟
نام و نام خانوادگی: محمد رضا - تاریخ انتشار: ١٨:٣٠ - ٣١ ارديبهشت ١٣٩٨
در این متن استاد حسینی فرمودند:
«أم مکتوم» نزدیک به سیزده بار در جای پیغمبر اکرم نماز خوانده است، «عبدالرحمن بن عوف» در جای پیغمبر اکرم نماز خوانده و رسول گرامی اسلام پشت سر او نماز خوانده است.
آیا واقعا حضرت پیامبر پشت سر عبد الرحمن بن عوف نماز خونده اند؟؟ چطور میشود وقتی پیامبر در جمعی باشند و کس دیگری امام بایستد؟ آیا این مخالف مقام امامت و پیامبری حضرت پیامبر نیست؟
پاسخ:
با سلام
در کتب اهل سنت آمده است که پیامبر پشت سر عبد الرحمن بن عوف نماز خوانده است.
عباراتی که در این روایات آمده است اشکالات متعدد دیگری هم دارد که شیعه آن را قبول ندارد.
اما اهل ست در کتب خود آن را آورده اند.
ما در جواب آن ها می گوییم اگر امام جماعت شدن ابوبکر دلیل بر خلیفه بودن او می شود؛ پس عبد الرحمن بن عوف اولی است نسبت به ابوبکر چون علاوه بر این که امام جماعت بوده است، پیامبر هم پشت سر او نماز خوانده است در حالی که پیامبر پشت سر ابوبکر نماز نخوانده است؛ پس عبد الرحمن بن عوف باید خلیفه پیامبر می شد، چرا ابوبکر را انتخاب کردند؟
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

60
کد مطلب: 5124 - عنوان: چرا پيامبر اسلام (ص) با عايشه و حفصه ازدواج كردند ؟
نام و نام خانوادگی: علی آذری - تاریخ انتشار: ١٥:١٧ - ٣٠ ارديبهشت ١٣٩٨
سلام. برای من جای سوال است چطور دین اسلام کاملترین و قرآن آخرین کتاب آسمانی بر کاملترین انسان روی زمین حضرت محمد نازل بشه ولی برای تبلیغ این دین کامل نیاز به عمرو ابوبکرو ابوسفیان باشه و پیامبر اسلام جهت تبلیغ و نشر دین مجبور باشه با دختران اونا ازدواج کنه و از آنها برای تبلیغ اسلام کمک بگیره؟؟؟
پاسخ:
با سلام
يكي از اهداف ازدواجهاي پيامبر(صلي الله عليه وآله وسلم) جهت سياسي - تبليغي بود ؛ يعني با ازدواج موقعيتش در بين قبايل مستحكم گردد و بر نفوذ سياسي و اجتماعيش افزوده شود و از اين راه براي رشد و گسترش اسلام استفاده نمايد.
در این عبارت آمده است که جهت استحکام موقعیت پیامبر در بین قبائل این ازدواج ها صورت گرفته است و نتیجه استحکام موقعیت پیامبر این می شود که می تواند بهتر به تبلیغ دین خود بپردازد.
از کجای این عبارت به دست می آید که پیامبر برای تبلیغ دین به عمر و ابوبکر و ابو سفیان نیاز دارد؟
کجا پیامبر برای تبلیغ دین از ابوبکر و عمر و ابو سفیان کمک گرفته است؟
عمر و ابوبکر که همیشه در جنگ ها فراری بوده اند و هیچگاه از این نظر هم کمک نکرده اند.
در مسئله علمی هم عمر تا سالیان سال حکم تیمم را هم بلد نبوده است.
ابوسفیان هم که در فتح مکه تسلیم شد و اگر شکست نمی خورد هیچگاه تسلیم نمی شد.
کسانی که نه شجاعتی دارند و نه علمی دارند و نه مالی دارند که در راه تبلیغ اسلام خرج کنند؛ چطور می توانند به تبلیغ پیامبر کمک کنند؟
کسانی که قصد ترور پیامبر را داشتند آیا به پیامبر در تبلیغ دین پیامبر کمک می کنند؟
موفق و مؤید باشید
گروه پاسخ به شبهات
مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)